Κύπρος

ΚΑΙ ΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ (VIDEO)

index.php?id=18&rid=9856

ταν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί όταν ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό, αγκαζέ τη γυναίκα του Άντρη Αναστασιάδη και τα αγαπημένα του εγγόνια, βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο γιαγιάδες που έκλεψαν την παράσταση και τις εντυπώσεις.

Η μια από τις δυο γιαγιάδες, ήταν μια θερμή υποστηρίκτρια του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, που παρά την ηλικίας της, τον περίμενε στα σκαλιά του εκλογικού κέντρου, για να του εκδηλώσει τον θαυμασμό της και την υποστήριξη της.

Μια τεράστια αγκαλιά που κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα αλλά και ένα μεγάλο φιλί, ήταν αρκετά για να χαρίσουν χαμόγελα στους παρευρισκόμενους αλλά και μια παραπάνω αισιοδοξία στον Νίκο Αναστασιάδη.

Και από τη γιαγιά-θαυμάστρια στην… παραπονιάρα-γιαγιά. Ο Υποψήφιος Πρόεδρος για την Δημοκρατία, Νίκος Αναστασιάδης μετά τις δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και λίγο πριν αποχωρήσει δέχθηκε την παράκληση από μια ακόμη γιαγιά, η οποία του ζητούσε να… της καθαρίσει το αυλάκι και να πάνε μαζί να της δείξει το πρόβλημα που υπάρχει έξω από το σπίτι της.

 

showbiz.com.cy

Δείτε τα εν λόγω στιγμιότυπα:

alphanews.live

>