Ελλάδα

Έξαλλοι οι κριτές με διαγωνιζόμενο στο Master Chef 2: – «Πάρε το πιάτο σου και φύγε»

index.php?id=18&rid=9399

Οι κριτές του Master Chef 2 κάθισαν στις καρέκλες τους και υποδέχθηκαν στην κουζίνα τους διαγωνιζομένους που διεκδικούν τον τίτλο.

Ενας εξ αυτών, ωστόσο, κατάφερε να τους κάνει έξαλλους και ιδιαίτερα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στην κριτική του.

Ο Γρηγόρης βρέθηκε μπροστά στους κριτές και τους παρουσίασε φιλέτο Wellington. Η έπαρσή του και η σιγουριά του, όμως, δεν τους άρεσε, καθώς το πιάτο του ήταν αποτυχία.

Μετά τη δοκιμή του πιάτου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον διαγωνιζόμενο:

«Γρηγόρη, επέλεξες ένα πιάτο να το παρουσιάσεις μπροστά μας που είναι ημιτελές. Για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ένα στοιχείο έλειπε από το πιάτο, ένα φαφλατάδικο, μπερδεμένο που είπες. Επειδή και οι τρεις δουλεύουμε σε εστιατόρια και υποδεχόμαστε κόσμο που ηλικιακά είναι πάνω κάτω κοντά σου, ξέρεις πώς τους ονομάζουμε; Μαγειρικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι σκαλίζουν να βρουν στο ίντερνετ ότι μπορούν και πηγαίνουν μετά και έχουν ύφος, αραδιάζοντας τρεις σειρές αρλούμπες από πράγματα που δεν ξέρουν τι είναι. Δεν έχεις καμία θέση εδώ πέρα. Όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και ως ύφος. Είναι καλό να υπερασπίζεσαι το πιάτο σου, αλλά να έχεις και κάτι να πεις».

«Πάρε το πιάτο σου και φύγε», ήταν η τελευταία ατάκα του κριτή.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στον συνάδελφό του: «Και πολύ ήρεμα τα είπες. Η ειρωνεία ήταν μέχρι εκεί. Με πειράζει πάρα πολύ η ειρωνεία».

«Δεν με πειράζει η ειρωνεία. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ημιμάθειας και έπαρσης», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

like.philenews