Κύπρος

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: TΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

index.php?id=18&rid=8967

Δείτε το βίντεο 

O Xάρης Παπαθεοχάρους μέσα από την εκπομπή “Με Αγάπη Χριστιάνα” εκμυστηρεύτηκε στο πλαίσιο συζήτησης για τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, τη δική του εμπειρία όταν είχε ταξιδέψει στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Λονδίνο, με την κοπέλα του.

Το ταξίδι του έχει μείνει αξέχαστο αφού δεν του άρεσε καθόλου, δεν έβρισκε τι να κάνει μιας και ήταν όλα κλειστά και του έλειπαν οι οικογενειακές στιγμές και τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της Κύπρου.

“Πήγα μια χρονιά στο Λονδίνο, Χριστούγεννα σου λέει. Ήταν όλα κλειστά δεν είχες να κάνεις τίποτα. Ότι περίπαιζα έκανα. Εκείνα τα ποδήλατα, που τα πιάνεις να κάνεις ποδήλατο όπως οι ερωτευμένοι και περνούν. Ήταν όλα κλειστά στο Λονδίνο, ήθελα να έρθω πίσω στα τραπέζια με τους θείους μου αλλά έλεγα τα κλασικά “Τι ωραία περνούμε αγάπη μου”.Ήταν όλα κλειστά, όλη μέρα κάτι έπρεπε να κάνουμε, πήγαμε βόλτα με ποδήλατο, είδαμε τα ρολόγια, τη βασίλισσα γυρίσαμε και κάτσαμε όλη μέρα στο ξενοδοχείο. Πελλάρες μην ακούτε τι λένε, σαν τα Κυπριακά Χριστούγεννα δεν έχει με τους συγγενείς σας

alphanews.live