Κύπρος

Στην Κύπρο ο Ντάνος για να σταθεί στο πλευρό του Φουρλά για το Παιδοογκολογικό!

index.php?id=18&rid=8820

Είναι πια γνωστό πως ο Λουκάς Φουρλάς θα βρεθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην Λεμεσό για να κολυμπήσει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού με την ομάδα υποβρύχιων καταστροφών σε μια προσπάθεια στήριξης του ιδρύματος Ελπίδα και όλων εκείνων των οικογενειών που τα παιδιά τους δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

 
Μαζί του και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και από σήμερα βρίσκεται ήδη στο νησί μας!

Ο Λούκας Φουρλάς τον ευχαρίστησε και γι αυτή του την ενέργεια δημόσια.

Ευχαριστώ από καρδιας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, Ντάνο, για το γεγονός ότι θα βρίσκεται δίπλα μας το Σάββατο  στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τις οικογένειες των παιδιών που βρίσκονται στο παιδοογκολογικο. Ανταποκριθηκε αμέσως θετικά σε ένα δικό μου κάλεσμα και τον ευχαριστώ.

 

Ευχαριστώ από καρδιας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, Ντάνο, για το γεγονός ότι θα βρίσκεται δίπλα μας το Σάββατο στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τις οικογένειες των παιδιών που βρίσκονται στο παιδοογκολογικο. Ανταποκριθηκε αμέσως θετικά σε ένα δικό μου κάλεσμα και τον ευχαριστώ.

 

 
Στο αεροδρόμιο μάλιστα βρέθηκε και με τους βρακάδες από την Αραδίππου όπου ταξίδευαν για τον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου και φωτογραφήθηκαν.
 

 
Ο Λούκας Φουρλάς μίλησε και στο περιοδικό "Down Town" όπου και εξήγησε τον λόγο της πρωτοβουλίας. "Ήταν μια προσωπική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που έχουν μωρά στο Παιδοογκολογικό ή που βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία. Επειδή οι ανάγκες είναι πάρα πολλές θεώρησα ότι πρέπει να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορώ. Ανέλαβα, λοιπόν, την πρωτοβουλία να οργανώσω μια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ιδρύματος "Ελπίδα", με σκοπό να μαζεψουμε χρήματα για τα μωρά με καρκίνο και λευχαιμία" είπε ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό της κόρης του Άρτεμις.

 
Είναι ένας τρόπος, δηλαδή να ξεπεράσεις τον δικό σου πόνο; 
"Ίσως είναι μια προσπάθεια να πάρεις μέσα από την προσφορά. Κι εγώ, έχω μάθει να δίνω ένα και να ανταμείβομαι στο πενταπλάσιο".
 
Τι είναι αυτό που σε κάνει να ελπίζεις ότι θα έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια; 
"Το να σωθούν όλα αυτά τα μωρά που δίνουν καθημερινά τον προσωπικό τους αγώνα και το να στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες τους". 
 
Κι αυτό τι σημαίνει για σένα;
"Για εμένα, κάθε μωρό που σώεται στο Παιδογκολογικό είναι λες και σώζεται το δικό μου". 
 
Αυτό που αντλείς όλη αυτή τη δύναμη;
"Από την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε ένα ικανοποιητικό πσό που θα βοηθήσει τα μωρά που έχουν απόλυτη ανάγκη. Όλα τα έσοδα και οι εισφορές που θα μαζευτούν θα δοθούν μέχρι και το τελευταίο σεντ σε αυτές τις οικογένειες". 
 
Πόσο πολύ σ΄έχει αλλάξει η απουσία της μικρής Άρτεμις;
"Θέλω να πιστεύω ότι έγινα πιο συνειδητοποιημένος, μετράω περισσότερο τις στιγμές στη ζωή, αναζητώ τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια και την παρουσία μου. Επίσης, σταθμίζω όλα τα πράγματα που στο παρελθόν έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα και τώρα έγιναν προτεραιότητά μου". 
 
 
reporter.com.cy
>