Ελλάδα

Γνωστοί Έλληνες ποζάρουν γυμνοί και μας λένε ότι «η αγάπη είναι η θεραπεία»

index.php?id=18&rid=8669

Φέτος 100+1 celebrities πόζαραν στον φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου, για να μας θυμίσουν ότι δεν είμαστε ανυπεράσπιστοι απέναντι στον HIV

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διάσημοι Έλληνες φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το τεύχος του περιοδικού Down Town, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν το κοινό για τον HIV. 


100+1 celebrities πόζαραν στο φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου, για να μας θυμίσουν ότι δεν είμαστε ανυπεράσπιστοι απέναντι στην ασθένεια αν είμαστε ενωμένοι. Το περιοδικό για τη σωστή ενημέρωση του κοινού συνεργάστηκε με τη Θετική Φωνή, που είναι ο σύλλογος οροθετικών Ελλάδος, και επιμελήθηκαν μαζί το 11ο γυμνό τεύχος. 

 

«Εξετάσου και εσύ για HIV στα Checkpoint στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είναι γρήγορο, εμπιστευτικό και δωρεάν», είναι το μήνυμα που στέλνουν μέσα από αυτή την προσπάθεια.  
Με τίτλο «Η αγάπη είναι η θεραπεία» και εξώφυλλο τη Νατάσα Καλογρίδη δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό. 


Μαίρη Συνατσάκη 


Σίλας Σεραφείμ Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πόζαρε γυμνή στον φωτογραφικό φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου , κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με μερικά λευκά τριαντάφυλλα ενώ στο ίδιο τεύχος πόζαρε και ο πρώην συμπαίκτης της στο Survivor, αλλά και φημολογούμενος σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τρύφωνας Σαμαράς Κωνσταντίνα Μιχαήλ Παύλος Ευαγγελόπουλος Η φωτογραφία της Νατάσας Καλογρίδη που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού.Οι ηθοποιοί του θεατρικού έργου «The Curing Room» φωτογραφήθηκαν λίγο πιο αποκαλυπτικά.