Hot Stuff

Τώρα ΠΑΓΩΣΕ η showbiz- Κρίμα !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Τζούλια Αλεξανδράτου…

index.php?id=18&rid=865

ΔEITE φωτό που ακολουθούν…

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τώρα μια μετεγχειρητική επιπλοκή ήταν εκείνη που την έβαλε πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε την πύλη γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου με έντονους πόνους στο στή8ος χωρίς να γνωρίζει από τι προέρχονται. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός της, έβγαλε το πόρισμα πως πρόκειται για κάψα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αρκετά εξουθενωμένη μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, λίγο μετά την επέμβαση που έκανε στο στή8ος της, με άκρα μυστικότητα.

Η Τζούλια, όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σκοπό να αφαιρεθεί η σιλικόνη και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. είχε μια μετεγχειρητική επιπλοκή, ονομαζόμενη κάψα, η οποία είναι πολύ σπάνια αλλά συμβαίνει. Μετά την αφαίρεση εντοπίστηκε και ένα αιμαγγείωμα στο στή8ος της το οποίο θέλει πολύ προσοχή και παρακολούθηση αλλά προς το παρόν δεν χρήζει ανησυχίας.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, δήλωσε για την περιπέτεια της υγείας της: «Δεν είμαι καθόλου καλά, ζω τον δικό μου Γολγοθά. Θέλω να ξέρετε πως δεν το δημοσιοποιώ για να με λυπάται ο κόσμος ούτε για να κάνω ντόρο.» Και μετά, ξεσπάει και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, λέγοντας: «Δεν το δημοσιοποιώ προκειμένου να συγκαλύψω άλλα πράγματα, όπως κάνουν άλλοι, οι οποίοι προσπαθούν να συγκαλύψουν εγκληματικές ενέργειες εκβιασμών, μαστροπείας και κλοπής» Και συνεχίζει, λέγοντας:

«Σύντομα αυτοί οι άλλοι θα βρεθούν στη φυλακή, να είστε σίγουροι» Προσπαθώντας να μάθουμε σε ποιους αναφέρετε και τι ακριβώς εννοεί, μας δηλώνει κάθετα: «Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο έχω ξεκινήσει έναν αγώνα αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Ένα ταξίδι πολλών χιλιομέτρων ξεκινά μόνο με ένα βήμα κι εγώ το έχω κάνει»

Επίσης, μας μεταφέρει τη δική της αλήθεια, αναφέροντας: «Θέλω να μιλάω και να λέω μόνο την αλήθεια γιατί η απλή και καθαρή αλήθεια είναι σπάνια καθαρή αλλά ποτέ απλή» Ενώ όταν της ζητάμε να μας πει τι ακριβώς συνέβη με την υγεία της, μας απαντά: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω. Το να εμφανιστεί σε μια γυναίκα αιμαγγείωμα δεν είναι καθόλου απλό. Άλλες γυναίκες νιώθουν πως χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Εγώ είμαι εδώ και συνεχίζω με το κεφάλι ψηλά, γιατί έχω μάθει να είμαι δυνατή».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ αλλά και με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε το στή8ος της Τζούλιας έχει το μέγεθος που είχε πριν κάνει την αυξητική στή8ους. Μάλιστα, άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος μας δήλωσαν: «Το νέο στήθος της Τζούλιας, το οποίο είναι μικρό όπως το παλιό της στή8ος, δεν έγινε για λόγους δημοσιότητας. Η Τζούλια αρχικά το έκανε για να εξασφαλιστεί», και συμπλήρωσαν: «Με αυτό τον τρόπο, η Τζούλια μπορεί να αποδείξει πως οποιαδήποτε τηλεταινία ερωτικού περιεχομένου κυκλοφορήσει ή DVD, στο μέλλον, αφορά σε προηγούμενη φάση της ζωής της και όχι στην από δω και πέρα πορεία της.»

 

Τώρα ΠΑΓΩΣΕ η showbiz- Κρίμα !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Τζούλια Αλεξανδράτου...

To gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της Τζούλιας κ. Αλέξη Βεργέτη ο οποίος μας δήλωσε: «Η Τζούλια μετά την αυξητική στήθους που είχε κάνει και την σιλικόνη, παρουσίασε κάποια μετεγχειρητική επιπλοκή που ονομάζεται κάψα. Κάτι λοιπόν την ενοχλούσε δεν ήξερε τι είναι, ήρθε την εξετάσαμε και εκτός αυτού βρήκαμε πως είχε και ένα ινοαδένωμα στον αριστερό μαστό το οποίο θέλει παρακολούθηση.

 

Αφαιρέσαμε τις σιλικόνες και το ινοαδένωμα πρέπει να το παρακολουθήσουμε. Προς το παρόν όμως δεν είναι κάτι σοβαρό που να μας απασχολεί, απλώς θέλει συχνή παρακολούθηση. Η Τζούλια ανησύχησε αλλά την καθησυχάσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας μετά από τρεις μήνες».

 

Τώρα ΠΑΓΩΣΕ η showbiz- Κρίμα !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Τζούλια Αλεξανδράτου...

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε και με τον πλαστικό χειρουργό της, κ. Γιώργο Βασιλικό: «Η κυρία Αλεξανδράτου έκανε μια επέμβαση η οποία οδηγήθηκε εκεί. Αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε την κάψα, η οποία δημιουργείται σπάνια μεν… αλλά δημιουργείται. Πλέον η Τζούλια έχει το κανονικό της στή8ος. Το στή8ος της είναι στο αρχικό του μέγεθος απλώς κάναμε μια ανόρθωση. Η επέμβαση διήρκησε 4 ώρες, δεν ήταν καθόλου επώδυνη διαδικασία και όλα πήγαν καλά. Πλέον ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα»… gossip-tv.gr