Ελλάδα

Ο καταζητούμενος της συμμορίας που διέπραττε ληστείες εμφανίστηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, πριν παραδοθεί στις αρχές! (BINTEO)

index.php?id=18&rid=8328

Στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου εμφανίστηκε ο καταζητούμενος της συμμορίας που φέρεται ότι διέπραττε ληστείες, πριν παραδοθεί στις Αρχές.

 

O ίδιος θέλησε να εκφράσει τη δική του οπτική για τις κακές πράξεις που διέπραξε και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό, βγήκε έξω και οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν.

«Ζητάω συγνώμη μόνο από το παιδί μου, δεν έχω κάνει κάτι που να επιτρέπει να ξεφτυλιστώ τόσο πολύ […] Αυτό νιώθω είναι άδικο, δεν μου πρέπει».

«Προβληματιστήκαμε κι εμείς πάρα πολύ, δεν σας κρύβω. Αρχικά, εκπλαγήκαμε, δεν ξέραμε αν είναι το ίδιο πρόσωπο κι αν μας κάνει πλάκα και δεν ξέραμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Ήρθε λοιπόν εδώ, είδαμε και τη φωτογραφία του, μας έδειξε την ταυτότητά του και είπε ότι “εγώ θα μιλήσω” και “μετά θέλω να σας παρακαλέσω να φωνάξετε την αστυνομία γιατί θέλω να πάω μέσα, για ό,τι λάθη έχω κάνει θέλω να πληρώσω”. Την ημέρα της γιορτής του σκέφτηκε, μάλιστα εγώ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν. Τον ψάχνει η αστυνομία τόσες ημέρες και λέω “σιγά μην έρθει”»

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο πλατό.