Κύπρος

Λουκάς Χάματσος: Η φραστική επίθεση στον Λούη Πατσαλίδη στους διαδρόμους του ΡΙΚ ενοχλημένος με τα λεγόμενα του

index.php?id=18&rid=7703

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαμε σήμερα στο ΡΙΚ και όπως ήταν λογικό έπρεπε να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTimeCy, σήμερα το πρωί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Αλεξίας Καρακάννα στο ΡΙΚ ήταν ο ένας και μοναδικός Λούης Πατσαλίδης.

Ως εδώ καλά. Έλα όμως που στους διαδρόμους του ΡΙΚ βρέθηκε και ο Λουκάς Χάματσος ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό face to face με τον Λούη Πατσαλίδη.

Το παρασκήνιο ήθελε τον παρουσιαστή του ALPHA Κύπρου πολλές φορές στο παρελθόν να ασχολήθηκε με την παρουσία του Λουκά Χάματσου στην TV και ως γνωστόν ο πρώτος πολλές φορές με τις ατάκες του προκαλούσε γέλιο στους τηλεθεατές.


Ο Λουκάς σύμφωνα με το ίδιο παρασκήνιο του ShowTimeCy με το που είδε στους διαδρόμους,  τον Λούη τον “άρπαξε” λέγοντας του κατά γράμμα τα παράπονά του. Αυτά που εκείνος ένιωθε. Άλλωστε ο Λουκάς Χάματσος είναι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος και αυτό που νιώθει θα το πει, δεν θα το κρατήσει μέσα του.

 

Η συζήτησή τους σύμφωνα με τα όσα είδαν δεξιά κι αριστέρα κράτησε αρκετά λεπτά ενώ ο Λούης του έδινε εξηγήσεις πως αυτός είμαι και αυτό είναι το concept της εκπομπής και τα πάντα έληξαν ομαλά.

 dailystarscy

>