Ελλάδα

Βίντεο - σοκ: Παπάς κακοποιεί βρέφος την ώρα που το βαφτίζει!

index.php?id=18&rid=7582

Ακόμα και σοκ προκαλούν οι εικόνες από βάφτιση ενός μωρού στη Ρουμανία, καθώς ο παπάς ουσιαστικά κακοποιεί το βρέφος προκειμένου να το βαφτίσει!

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ξεκινά από το σημείο της τελετής που ο ιερέας πρόκειται να βάλει το μωρό στην κολυμπήθρα.

 

Βίντεο - σοκ: Παπάς κακοποιεί βρέφος την ώρα που το βαφτίζει!

Εκείνο ήδη ακούγεται να κλαίει, ενώ όταν το πιάνει ο παπάς, προσπαθεί να γατζωθεί από πάνω του. Άλλοι παριστάμενοι βγάζουν το χεράκι του από τα ράσα, όμως το κλάμα του δυναμώνει κι εκείνο ξαναπιάνεται. Τότε ο ιερέας, που προσπαθεί να το βάλει στο νερό αλλά δεν μπορεί λόγω της αντίστασης του μωρού, του κλείνει με την παλάμη του το στόμα και τη μύτη!

 

Βίντεο - σοκ: Παπάς κακοποιεί βρέφος την ώρα που το βαφτίζει!

Έντρομοι συγγενείς το αρπάζουν από τα χέρια του, κι εκείνος δείχνει εξοργισμένος και έτοιμος να αποχωρήσει. Κάνει μάλιστα μερικές νευρικές κινήσεις για να βγάλει το ράσο του, αλλά τελικά κάνει άλλη μια «προσπάθεια»

Ξαναπιάνει άτσαλα το παιδί, του ξανακλείνει το στόμα και τη μύτη και το βουτά με δύναμη στην κολυμπήθρα τρεις φορές, όπως απαιτεί το μυστήριο...

 

 
 

 

Πηγή: www.athensmagazine.gr