Ελλάδα

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Σπυροπούλου πώς αγόρασε το σπίτι της και από που έχει τόσα λεφτά! Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια! (βίντεο)

index.php?id=18&rid=7448

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν «χαρίστηκε» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ρώτησε την παρουσιάστρια για τα πάντα.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, τη ρώτησε, και για το σπίτι της, καθώς και το πώς το αποπληρώνει, με την παρουσιάστρια να απαντά, μάλλον αμήχανα. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Λιάγκας: Είσαι ένα κανονικό κορίτσι, από μία κανονική οικογένεια. Έχεις δικό σου σπίτι; – Διαβάστε παρακάτω

Σπυροπούλου: Κοίτα, δεν είναι δικό μου Το ξεπληρώνω.

Λιάγκας: Άρα έχεις πάρει δάνειο το οποίο πληρώνεις εσύ, ανά μήνα;

Σπυροπούλου: Ε, ποιος; Η γιαγιά μου; Όταν πρωτοξεκίνησα και ήρθα εδώ στο πανεπιστήμιο με βοηθούσαν οι γονείς μου. Μου πληρώνανε ένα ενοίκιο και τους λογαριασμούς, Αλλά δεν γινότανε. Έψαχνα δουλειά. Όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 12 χρόνια να μη δουλεύω ή να λέω αχ τι ωραία, όλα καλά!

Λιάγκας: Δεν υπάρχει κάποιο πακέτο εκεί στη γωνία που το ανοίγουμε και παίρνουμε λεφτά που έχουν βρεθεί μέσα; Ό,τι βγάζουμε με αυτά ζούμε;

Σπυροπούλου: Δεν υπάρχει. Μπορεί μια μέρα να βγάλουμε χίλια, μια μέρα δέκα χιλιάδες, μια μέρα μηδέν, ποτέ δεν ξέρεις τι βγάζει ο καθένας, μη λες. Κάνω κουμάντο.

Λιάγκας: Τώρα που δεν δουλεύεις, υπάρχει ένα κομπόδεμα;

Σπυροπούλου: Ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχω πεινάσει, αλλά μαθηματικά αν δεν βρω δουλειά θα έχω θέμα. Πληρωνόμουν, αλλά κανονικά. Δούλευα βιοποριστικά. Δεν έζησα τις εποχές της σακούλας, αν με ρωτάς αυτό!» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Το ίδιο απόσπασμα σχολιάστηκε σήμερα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία δεν της χαρίστηκε και την ξεφτίλισε δημοσίως λέγοντας πως.

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: