Ελλάδα

Αποκάλυψη – βόμβα! Η ημερομηνία γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

index.php?id=18&rid=7025

O σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και αποκάλυψε όχι ένα, αλλά δύο μυστικά της παρουσιάστριας!

Ο Βασίλης, που πλέον εμφανίζεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη  αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ότι την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η ξανθιά παρουσιάστρια την πέρασε σπίτι του. Διαβάστε παρακάτω.

«Στην πρώτη της επέτειο γάμου η Ελένη Μενεγάκη ήταν σπίτι μου. Κι όμως είναι μουσίτσα. Δεν μου είχε πει ότι είχαν επέτειο εκείνη την ημέρα και είχαμε κανονίσει να φάμε τότε μαζί, όλοι. Έκανα ένα ωραίο φαγητό και στην πορεία μας αποκάλυψε ότι ήταν η επέτειος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καλλίδης.

Εμείς στo Youweekly.gr, ψάξαμε και βρήκαμε την φωτογραφία από το εν λόγω δείπνο η οποία και ανέβηκε στο Instagram του σεφ στις 19 Φεβρουαρίου του 2016!

 

Αποκάλυψη – βόμβα! Η ημερομηνία γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Αυτόματα αυτό δείχνει δύο πράγματα: Ότι η ημερομηνία του γάμου τους είναι 19 Φεβρουαρίου του 2015 αλλά και το ότι όταν παντρεύτηκαν η Ελένη ήταν 8 μηνών έγκυος στην Μαρίνα Παντζοπούλου, που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου το 2015!

 

 

 

 

Πηγή: www.youweekly.gr