Κύπρος

Ο Μάριος Πρίαμος ζητάει από το τηλεοπτικό κοινό να μη φανατίζεται με τα ριάλιτι

index.php?id=18&rid=6927

Έζησε από πρώτο χέρι το φανατισμό του κοινού όταν πήρε ο ίδιος μέρος στο Survivor. Και τώρα, ο Μάριος Πρίαμος, με αφορμή το Nomads και όσα διάβαζε στα social media, ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Faceboοk για το πώς αντιδράει ο κόσμος απέναντι στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από το κοινό να ηρεμήσει και να μην το κάνει αυτό!

Διαβάστε τι έγραψε:

«Survivor, Survival Secret, Nomads… Μία πληθώρα reality παιχνιδιών με έναν κοινό παρονομαστή. Οι παίκτες τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Είμαστε όμως σε θέση να τους κρίνουμε? Έχουμε το δικαίωμα να τους κατατάσσουμε σε κατηγορίες από την ευκολία του καναπέ μας? Ή απλά το βρίσκουμε βολικό να χωριζόμαστε σε «στρατόπεδα» μπροστά από μία οθόνη;

Ας μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα! Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές! Τόσο οι ίδιοι οι παίκτες όσο και οι οικογένειές τους εκτίθενται σε μια άνευ προηγουμένου δημοσιότητα, που είναι δύσκολο να τη διαχειριστούν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την ψυχολογία αυτών των παιδιών και πως αυτή διαμορφώνεται σε συνθήκες ενός reality, είτε αυτό είναι επιβίωσης, είτε τραγουδιού, είτε οτιδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδρούσε σε αυτές τις συνθήκες αν δεν το δοκιμάσει ο ίδιος.

Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του και η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι σεβαστή απ’ όλους. Στην τελική είναι ένα παιχνίδι. Και ως τέτοιο καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας το απολαύσουμε. Κι ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από όλο αυτό. Άλλωστε το πιο σημαντικό δεν είναι να νικάς, αλλά να προσπαθείς! Να μην τα παρατάς ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς, να αγωνίζεσαι για να υλοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου! Να είσαι μαχητής!

Αυτά τα μηνύματα ας προσπαθήσουμε να περάσουμε και στη νέα γενιά! Σε μια εποχή που διέρχεται έντονη κρίση αξιών, που ο υπολογιστής και το διαδίκτυο έχουν αντικαταστήσει κάθε μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας, ας μεταδώσουμε στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους την αξία του σεβασμού στην προσπάθεια, στο ομαδικό πνεύμα, και στο ευ αγωνίζεσθαι. Και ας χτίσουμε με αυτόν το τρόπο τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Μ.Π.Ι»

 

like.philenews