Κύπρος

Η νέα περιπέτεια που έζησα με τον Πιέρο στην Κοπεγχάγη

index.php?id=18&rid=6699

Ναι το έζησα κι αυτό! Μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία έζησα χθες στην πόλη όπου πλέον διαμένω. Αυτή τη φορά λοιπόν μας έπιασε η όρεξη για golf! Μια τέτοια περιπέτεια για να είμαι ειλικρινής δεν είχα περάσει ποτέ στη ζωή μου παρά μόνο σε παιχνιδότοπους όταν θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου πολύ μικρή.

Με το που άκουσα λοιπόν την ιδέα…ενθουσιάστηκα!

Ήταν πραγματικά τόσο διασκεδαστικό που δεν ήθελα να τελειώσει. Πέντε ώρες μου φάνηκαν λίγες. Μαζί με το απαραίτητο για τους παίκτες αυτοκινητάκι, γυρνούσαμε από στάδιο σε στάδιο μέχρι να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό. Στην αρχή χρειαστήκαμε κάποια μαθήματα από τους ειδικούς αλλά αργότερα βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Εγώ όπως μπορείτε να φανταστείτε ακόμα και με τις αποτυχημένες προσπάθειές μας, έσκαγα στα γέλια. Το μόνο που κατάφερα με απόλυτη επιτυχία…ήταν να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μας!

Ένα μέρος καταπράσινο που με το που έμπαινες μέσα ηρεμούσες. Το συγκεκριμένο άθλημα χρειάζεται σίγουρα ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Έτσι θεωρώ πως ήταν το καταλληλότερο μέρος για να επιτύχεις το στόχο σου.

Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα . Όταν λοιπόν βρεθείτε στην Κοπεγχάγη αξίζει να κάνετε και μια βόλτα από το Skandinavian Golf Club. Εμένα με βλέπω σίγουρα σε λίγες μέρες και πάλι εκεί!

 

ilovestyle.com