Κύπρος

«Βγήκε η πλύστρα να μιλήσει!» Άγριο κράξιμο στον Νικόλα Ιωαννίδη!

index.php?id=18&rid=6591

Οι δηλώσεις του στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου στο tvONE, ότι άντεξε μόλις μια εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

«Αυτό τώρα που μέχρι και η πλύστρα θα βγει να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη. Ποιος είναι μωρέ; Βγήκε τώρα μετά από τόσα χρόνια; Σε παρακαλώ! Να το θυμηθεί πιο νωρίς! όσο γλείφουμε τα παπούτσια του αλλουνού και τον έχουμε ανάγκη, είναι όλα ωραία και καλά!» ξέσπασε η Τζώρτζια Συρίχα.

«Ο στυλίστας είναι κάτι πολύ σημαντικό για την παρουσιάστρια, για αυτό δεν πρέπει να εκθέτει σε καμία περίπτωση αυτά που έχει δει. Είναι άλλο να έχεις δει τον άλλο γυμνό,με το βρακάκι του, και τα ορμονικά του. Είναι κάτι πολύ προσωπικό το καμαρίνι! Αν αποχωρήσουν, δεν μπορούν να βγαίνουν και να λένε μετά ότι η Κατερίνα είχε τα ορμονικά της!» είπε από πλευρά της η παρουσιάστρια

«Είναι θέμα συνεργάτη, οι συνεργάτες πρέπει να το βουλώνουν!» συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα. 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Είναι η δεύτερη φορά που ο Νικόλας Ιωαννίδης προκαλεί σχόλια με δηλώσεις του. Πέρσι είχε γίνει ο κακός χαμός με τις δηλώσεις για Σκορδά και Λιάγκα που αναγκάστηκε μάλιστα να ζητήσει συγγνώμη.