Κύπρος

Αυτός θα είναι ο πρώτος αντικαταστάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Βίντεο

index.php?id=18&rid=6302

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πολύ σύντομα αναμένεται να γεννήσει -είναι θέμα ημερών.

Έτσι, η παρουσιάστρια, ήδη έχει βρει τους αντικαταστάτες που θα βρεθούν στο τιμόνι της εκπομπής της όταν αυτή θα απουσιάζει. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί, η ίδια αποκάλυψε ακόμη ένα, το οποίο μάλιστα θα είναι το πρώτο που θα μπει στο στούντιο του «Με αγάπη Χριστιάνα». Για ποιον πρόκειται;

«Για τις μέρες που θα λείψω, δεν θα μείνει ακέφαλη η εκπομπή. Όλοι εσείς θα είστε εδώ. Δεν θα γεννήσουμε όλοι μαζί παρέα. Ο πρώτος που θα μπει στο στούντιο είναι ο Λούης Πατσαλίδης. Και δεν θα είναι ο μόνος φυσικά. Θα υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μέσα στις επόμενες μέρες. Γιατί αν πούμε του Λούη να αναλάβει όλες τις μέρες που λείψω, νομίζω θα έρθω πίσω και θα βρω άλλη εκπομπή.» είπε χαριτολογώντας.

Ταυτόχρονα, η παρουσιάστρια μίλησε για τη μέρα που θα γεννήσει την κορούλα της, λέγοντας στους τηλεθεατές: «Να ξέρετε ότι αν δεν προλάβω να σας χαιρετήσω όταν θα φύγω, θα βρω έναν τρόπο να το κάνω»

lifenewscy