Κύπρος

Και επίσημα εκτός ΡΙΚ ο Χρίστος Χριστοδούλου – Την εκπομπή μαγειρικής αναλαμβάνει η «Κουζινόβια» σύζυγος Κύπριου Υπουργού!

index.php?id=18&rid=6022

Οι αλλαγές στο κρατικό κανάλι για τη νέα σεζόν είναι ριζικές και διόλου ευκαταφρόνητες…

Η Γαλάτεια Παμπορίδη είναι η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, και η εκδότης του βιβλίου συνταγών «ΚΟΥΖΙΝΟΒΙΑ: 101 μυστικά από το δεφτέρι μου». Τη νέα σεζόν θα μας κρατά συντροφιά με τις συνταγές της, μιας και ο Χρίστος Χριστοδούλου αποχώρησε από το κρατικό κανάλι.

Τη νέα εκπομπή θα παρουσιάζει η Αγγέλα Νικηφόρου και τις συνταγές της θα μας δίνει απλόχερα η Γαλάτεια Παμπορίδη και η συνεργάτιδα της εκπομπής Χρύσω Λέφου.

Σύμφωνα με το άρθρο του TvCapuccino: “Στην Αγγέλα Νικηφόρου έπεσε ο κλήρος για την παρουσίαση της μαγειρικής εκπομπής που παρουσιάζει το κρατικό κανάλι. Η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το πρωινό, που θα αναλάβουν οι Αλεξία Καρακάννα και ο Θανάσης Ιωάννου, ωστόσο στο ίδρυμα αποφάσισαν να μην την αφήσουν εκτός τηλεόρασης, δίνοντάς της τη μαγειρική εκπομπή. Ο Χρίστος Χριστοδούλου βρίσκεται και επισήμως εκτός ΡΙΚ, ενώ η Αγγέλα θα έχει μόνο ρόλο παρουσιάστριας , έχοντας μαζί της συνεργάτιδες. Η μια είναι η γνωστή μαγείρισσα Γαλάτεια Παμπορίδη, σύζυγός του Υπουργού Υγείας και η άλλη είναι η Χρύσω Λέφου που εργάζεται στον “Φιλελεύθερο”.

 

tothemaonline