Κύπρος

Αποκλειστικό Ευριπίδου: Αγριος καυγάς με τον πρόεδρο του Μegaone, τα κλάματα της και επιθυμία της να φύγει η...

index.php?id=18&rid=5907

 

Ανατροπή δεδομένων είχαμε τις τελευταίες ώρες στο Megaone.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι σχέσης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και της διεύθυνσης του Megaone κρέμμονται απο ένα κομμάτι σχοινί.

Mετά απο πολλά γεγονότα που ενοχλούσαν την παρουσιάστρια ήρθε το κερασάκι στην τούρτα όταν χθες Τετάρτη μεσημέρι, έγινε μια σύσκεψη με τον πρόεδρο του καναλιού κο. Κώστα Ζερβό να ουρλιάζει για την θεματολογία της φέρνοντας στο σημείο την παρουσιάστρια να κλαίει και με όλη την ομάδα της να της βρίσκει απόλυτο δίκαιο μιας οι καταστάσεις που υπάρχουν πίσω απο τις κάμερες της εκπομπής της είναι κωμικοτραγικές και τεράστια ευθύνη φέρει η διοίκηση του καναλιού.

Προσθήκη σε όλα αυτά ήταν ταυτόχρονα και οι πολύ κακές σχέσεις της παρουσιάστριας με την αρχισυντάκτρια της Νάταλυ Μιχαηλίδου για την οποία ζήτησε να φύγει απο την εκπομπή, μια επιθυμία που δεν βρήκε σύμφωνη την διεύθυνση του καναλιού και σαν συνέπεια η παρουσιάστρια να αρνείται να παρουσιάσει σήμερα την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια και η αρχισυντάκτρια της δεν τα βρίσκουν καθόλου στον τρόπο στησίματος της εκπομπής και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.