Κύπρος

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλάει πρώτη φορά on camera για τον Γιώργο Εφραίμ λίγες εβδομάδες πριν γίνουν γονείς!

index.php?id=18&rid=5831

Ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz, οι οποίοι επισφράγισαν τη σχέση και την αγάπη τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, μίλησε για εκείνον σε ένα αφιέρωμα που του έγινε στην εκπομπή του Alpha Kύπρου "Super Sport Aρένα".

“Κάτι που δε φαίνεται στον Γιώργο είναι η απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, όπου πρέπει να είσαι πολύ κοντά του για να το ζήσεις. Όπως είμαι εγώ, που μπορεί να μπω στο σπίτι και να υπάρχει σε κάποια γωνιά ένα τηλέφωνο, να γράφει χωρίς να το πάρω χαμπάρι και να μου κάνει φάρσα, έτσι απλά για να γελάσουμε.

Έχω την τύχη να τον έχω σαν σύζυγο και ειμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ γλυκός πατέρας.

Είναι πανέξυπνος, δε του γελάς εύκολα, διαβάζει την σκέψη των ανθρώπων που είναι κοντά του. Απολαμβάνω τις ώρες που είμαι μαζί του και μακάρι να είχαμε πολλές περισσότερες ώρες μαζί.

Είμαι πάντα δίπλα του όπως λέμε χαρακτηριστικά ο ένας στον άλλο" Μαζί σε όλα, ο ένας δίπλα στον άλλο". Μακάρι να είμαστε έτσι σε όλη την ζωή, ερωτευμένοι όπως σήμερα. Θέλω να του ευχηθώ να έχει την υγεία του και να είναι κοντά μας όπως είναι σήμερα”.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

ilovestyle