Ενδιαφέρουν

ΠΑΦΟΣ: Βγάζουν το πολυτελές σπίτι τους σε λαχνό των 2 ευρώ! Γιατί αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

index.php?id=18&rid=5716

Δεν είναι πολλές οι φορές που έχουμε ακούσει κάτι παρόμοιο, αφού οι Joseph και Fi Moretti αποφάσισαν να αλλάξουν κάπως τη διαδικασία με την οποία παραχωρείται μια πολυτελή βίλα στην Πάφο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του SomersetLive (τοπική ιστοσελίδα της Αγγλίας) ένα ζευγάρι Βρετανών θα κληρώσει την βίλα που έχει αγοράσει στην Κύπρο το 2012 με λαχνούς που έχουν εκδώσει και στοιχίζουν κάτι περισσότερο από 2 ευρώ (2,16σεντ).

Το ζευγάρι που δηλώνει ότι έχει απολαύσει κάθε στιγμή στο σπίτι τους στην επ. Πάφου, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να το δώσει και έχουν σκεφτεί μάλιστα και ένα ιδιαίτερο τρόπο, αυτό των λαχνών, με τα έσοδα όπως δηλώνουν να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα στοχεύουν να δωρίσουν από 12.500 λίρες  σε ίδρυμα κατά της κακοποίησης ζώων αλλά και σε φιλανθρωπικό οργανισμό για τα αυτιστικά παιδιά.

Επιπλέον 15 χιλιάδες λίρες θα δωρίσουν στο ίδρυμα  Freddy’s Fight for Life για τη σωτηρία του  4χρονου Φρέντι ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για να σωθεί η ζωή του.

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απίστευτα αλτρουιστική πράξη ο Joseph Moretti δήλωσε ότι αποφάσισαν να δώσουν σε όλους την ευκαιρία με δύο ευρώ να αποκτήσουν τη δική τους περιουσία στο όμορφο αυτό νησί αλλά και να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στη στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2018 εκτός και αν δεν μαζευτεί το ελάχιστο ποσό των 40.000.

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, απλά σας ενημερώνουμε ότι το σπίτι βρίσκεται σε χωριό της επ. Πάφου και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία αποχωρητήρια, μεγάλη βεράντα με πισίνα και εκτός από τα δύο ευρώ που κοστίζει ο λαχνός θα πρέπει να απαντήσετε σωστά και σε μία ερώτηση η οποία είναι «Σε ποία κατεύθυνση ΄΄βλέπει΄΄ το σπίτι» Ανατολικά, Δυτικά, Βόρεια ή Νότια.

Περισσότερα εδώ http://www.winacyprusvilla.co.uk/.

    

tothemaonline