Ελλάδα

Έριξε άκυρο στο Survival Secret και πάει Survivor 2! Ο λόγος για την…

index.php?id=18&rid=5694

Έχουν ήδη ακουστεί κάποια δυνατά ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις και είναι λίγο πριν που το μεγάλο «ναι». ‘Oπως έχουμε πληροφορηθεί από το Youweekly.gr πιο νωρίς η παραγωγή του Survivor καλοβλέπει τον Σάββα Πούμπουρα, τον Κώστα Μαρτάκη και την Έρρικα Πρεζεράκου, χωρίς όμως κανείς τους να έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Αντίστοιχα, η παραγωγή του Survival Secret κάνει στενό μαρκάρισμα στην Ιρένε Τροστ, στον Τάσο Μπερδέση ενώ τελευταία φαίνεται πως καλοβλέπουν και την Ελένη Χατζίδου. Στο προσκήνιο είχε έρθει και το όνομα της εκρηκτικής Όλγας Φαρμάκη με την ίδια όμως να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει το γεγονός…

Το Youweekly.gr αποκαλύπτει πως η Όλγα δεν μονοπωλεί μόνο το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του Survival Secret αλλά και του Survivor 2.

Συγκεκριμένα, αξιόπιστη πηγή μας μετέφερε πως η fashion blogger έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή και με το κανάλι ΣΚΑΙ αλλά ακόμα δεν έχει πει σε κανέναν από τους δυο το μεγάλο «ναι».

Μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Όλγα θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στην ζωή της, να κάνει τα δικά της βήματα και να ξεφύγει λίγο από τον κόσμο εδώ οπότε θέλει να κάνει την όσο δυνατόν καλύτερη επιλογή γι αυτό έχει αφήσει στον αέρα για λίγο τις συζητήσεις μέχρι να κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλει η ίδια αλλά προφανώς και ποια πρόταση την συμφέρει καλύτερα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο κόσμος της «τηλεόρασης» είναι ένα δύσκολο πράγμα.

 

lifenewscy

>