Ελλάδα

Φωτογραφίες από το ξέφρενο πάρτι που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για τη γιορτή του

index.php?id=18&rid=5059

Βουλευτές, υπουργοί, παρουσιαστές, επιχειρηματίες, δήμαρχοι και παίχτες του SURVIVOR, είπαν τα Χρόνια Πολλά στον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη ο οποίος γιόρταζε την περασμένη Πέμπτη την ονομαστική του εορτή.

Το πάρτι για τον Ηλία Ψινάκη δόθηκε στο κλαμπ Island και ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα καθώς όλα ήταν σχεδιασμένα από τους φίλους του.

Ο Ηλίας Ψινάκης χθες πέρασε την μέρα του δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βραδιά και ευχαριστώντας όλους όσους τον τίμησαν. Φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ηλικία του με ατάκες τύπου: «Eνα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας και σε έναν έναν ξεχωριστά για τα χρόνια πολλά και τις ευχές σας για την γιορτή μου. Στη τρίτη ηλικία οι ευχές είναι πολύτιμες!» ή «Με τον @chrysanthospanas πρωτεργάτη της #islandathensriviera που μου έσκασε το #surpriseparty of my #nameday κάτω απ την μύτη μου με τους συνεργάτες μου, του ιδιαίτερου γραφείου μου και κάλεσε καλοκαιριάτικα φίλους που ήρθαν από τις διακοπές τους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό να μου κάνουν το #surpriseparty of my #nameday με το σκεπτικό μπας και τα “τινάξει η γριά να πάει ευχαριστημένη…” που λέει και ο λαός… ΧΙΛΙΑ ΕΥΑΡΙΣΤΩ @chrysanthospanas για την υπέροχη βραδιά που έζησα στην 3η ηλικία…»

 

like.philenews