Ελλάδα

Η Βασιλική δεν άφησε τον Βασάλο αναπάντητο! Τον πέρασε "γενιές δεκατέσσερις"!

index.php?id=18&rid=4747

Ακόμη πιο αιχμηρή η Βασιλική Αγιανοπούλου επανέρχεται και απάντα  στη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Φαίνεται πως η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου και τα όσα βροντοφώναξε ξέμαθα και δυνατά σχετικά με την Ελευθερία του, την ενόχλησαν πολύ και δεν πρόκειται να την αφήσει να περάσει έτσι.

Από όσα ακούγονται τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει μια μεγάλη συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
 
Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι δεν ήταν ζευγάρι με τον συγκεκριμένο παίχτη και μάλιστα ρίχνει τις βολές της σε εντονο ύφος και φανερά εκνευρισμένη και απογοητευμένη από το δημόσιο άδειασμα προς όλες τις επίδοξες αγαπητικιές του δημοφίλη παίχτη.

Δείτε το μήνυμα της όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Nassos blog του Gosssip-tv

«Έξαλλη οχι για ένα χωρισμό λιγο με αφορά αυτο !!!
 
Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνστανινε Βασαλε που δεν εκανα ποτε καμια δήλωση για τιποτα που είχε να κανει με τη ζωη μας κ σε προστατεψα !!
 
Έξαλλη γιατι με έβαλες στην ιδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες διαιωματα οταν πισω απο την πλατη μου οσο ειμαςταν μαζι μιλούσες μαζι της έξαλλη που τολμας να λες δημόσια για μενα πως εγω εκανα οτι εκανα για δημοσιότητα !!!!!
Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνιδι ;;; ποιος θα σε θυμαται κανα 6μηνο 8μηνο μετα ;;;; κενεις !!!
 
Ξεκαβαλα κ Ψαξε να μάθεις ποια ειναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!!
 
Η ομορφιά σου δεν σε κανει ουτε παιδι με ήθος ουτε καλο παιδι χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβαλα γιατι το καλάμι σπάει εύκολα κ η πτώση θα ναι άσχημη !!
 
Η χειρότερη ήττα γλυκιέ μου δεν ειναι πως έχασες χθες ειναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεο της κ θρησκεία της εδω και ενάμιση χρόνο κ περισσοτερο που θα εκανε τα παντα για σένα σε εχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!
 
Τα φιλια μου κ την αγαπη μου !!!»

 
survivor gr
 
reporter.com