Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης: Οι πρώτες εικόνες και δηλώσεις από την άφιξή του στην Ελλάδα

index.php?id=18&rid=4431

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο! Ο ίδιος εμφανίστηκε χαμογελαστός στην αίθουσα αφίξεων και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης! "Νομίζω καλά είμαι, προσπαθώ να προσαρμοστώ με τα αεροπλάνα, τους ανθρώπους και με τα καυσαέρια της πόλης! Από την στιγμή που βρέθηκα υποψήφιος με τον Ντάνο φυσικά και περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτός που θα φύγω! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του κόσμου, τον Ντάνο θα ψήφιζα για να μείνει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός! Ο Χρανιώτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αντοχής και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν η Ευρυδίκη δεν κέρδιζε την ασυλία, θα έφευγε εκείνη κι όχι ο ίδιος, είπε: "Δεν θέλω να είμαι άπληστος! Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έφτασα ως εδώ!"

Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το καρφί του Στέλιου Χανταμπάκη προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον σταυρό, διαψεύδοντας τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά! Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει"!

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα κιλά που έχασε τέσσερις μήνες τώρα: "Έχασα 17 ολόκληρα κιλά", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Να σας αναφέρουμε επίσης ότι μόλις τελείωσε με τις δηλώσεις του ο Γιώργος Χρανιώτης, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η σύντροφός του.  Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από το youweekly.gr:

 

ilovestyle