Ενδιαφέρουν

Δεν Έχει Σημασία Πόσο Χρονών Είστε: 16 Απλά Τips Για Να Παραμείνετε Για Πάντα Νέα

index.php?id=18&rid=4380
Σας έχει τύχει ποτέ να γνωρίστε κάποιον και να πείτε «καλά, πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να μεγαλώνει τόσο όμορφα και η ψυχή του να είναι για πάντα 18»;

 

Είμαστε σίγουροι πως έστω και μία φορά στη ζωή σας έχετε συναντήσει κάποιον τέτοιο. Ποιο να είναι άραγε το μυστικό τους; Η απάντηση βρίσκεται σε πολύ απλά πράγματα που κάνουν.

Διαβάστε 16 από αυτά παρακάτω προσπαθώντας να τα κάνετε πράξη και εσείς.

1) Παρατηρείστε πώς συμπεριφέρονται τα παιδιά. Είναι εκείνα που ξέρουν πώς είναι η ευτυχία και η ανεμελιά.

2) Μην ξεχνάτε να περιποιείστε τον εαυτό σας ακόμη και όταν είστε σπίτι. Δεν χρειάζεται να φοράτε παλιά ρούχα ή να έχετε το χτένισμα κεφτέ, με το σκεπτικό ότι δεν σας βλέπει κανείς.

3) Μόλις έρχεται στο μυαλό σας μία αρνητική σκέψη, αντικαταστήστε τη με ένα ανέκδοτο ή μία ανάμνησή σας που σαν κάνει να χαμογελάτε.

4) Διαβάστε βιβλία. Μέσα από την γνώση και τις ιστορίες άλλων ανθρώπων θα εμπνευστείτε και θα νιώσετε τυχερή ενδεχομένως για όλα αυτά που εσείς έχετε.

5) Κάθε πρωί, κοιταχτείτε με αυτοπεποίθηση στον καθρέφτη και πείτε στον εαυτό σας πόσο όμορφη και ξεχωριστή είστε.

6) Ζήστε όπως θέλετε να ζήσετε και όχι όπως σαν λένε οι άλλοι.

7) Ποτέ μην σκεφτείτε πως είστε μεγάλοι για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ποτέ δεν είναι αργά.

 

8) Όσο πολύ και αν δουλεύετε αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τον περιποιηθείτε. Κάντε μάσκες ομορφιάς και οτιδήποτε άλλο σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

9) Μην λυπηθείτε ποτέ τον εαυτό σας για τις λάθος επιλογές. Ό,τι έγινε έγινε. Και μάλιστα καλώς έγινε, προκειμένου να έχετε την γνώση που έχετε τώρα. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και προχωρήστε παρακάτω.

10) Κάντε μία «τρέλα». Είτε πρόκειται για ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι, είτε να πάτε κατευθείαν για δουλειά μετά από την έξοδό σας. Οτιδήποτε.

11) Φλερτάρετε με τη ζωή. Αγγίξτε τα λουλούδια, ερωτευτείτε ρούχα, συνταγές, τόπους, τα πάντα.

12) Απολαύστε αυτά που θέλετε αλλά με μέτρο. Είναι ωραίο ένα ποτήρι κρασί για παράδειγμα, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πότε πρέπει να σταματήσετε.

13) Κάντε γυμναστική καθημερινά, όσο κουρασμένοι και αν νιώθετε. Όταν η άσκηση γίνει τρόπο ζωής σας θα δείτε που θα είστε γεμάτοι ενέργεια.

14) Αποφύγετε ανθρώπους που σας λένε συνεχώς πόσο κουρασμένοι και μεγάλοι αισθάνονται. Το πιο πιθανό είναι να σας κάνουν να νιώσετε το ίδιο.

15) Κάντε όσα ταξίδια μπορείτε. Το «ανοίγει το μυαλό» είναι μία πραγματικότητα. Θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

Νοιαστείτε για τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Αν δεν το κάνετε εσείς δεν θα το κάνει κάνει.

Πηγή: truelife.gr