Ελλάδα

Μάθε ποιος αποχωρεί από το Survivor και τα ποσοστά τους!

index.php?id=18&rid=4018

Οι Μαχητές κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας με 10-9 κι έτσι οι Διάσημοι ψήφισαν τους παίκτες προς αποχώρηση.

Ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, λόγω της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Μπο.

Ποιος όμως αποχωρεί από το Survivor; Μπο ή Κοκκινάκης; Οι τηλεθεατές ψήφισαν για ακόμα μια φορά τον αγαπημένο τους παίκτη, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι το κοινό προτιμά να κρατήσει στο παιχνίδι τον Μπο! 

 

Αυτό υποστήριξε και ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day: «Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλες αυτές τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, δεν έχουν πέσει έξω ποτέ» είπε ανάμεσα σε άλλα!

Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα, όμως, επειδή η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή και η μάχη μεταξύ Μπο και Κοκκινάκη θα είναι στήθος με στήθος, αποφάσισα να μη σας το πω. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή». Βέβαια, η λεζάντα έγραφε εκείνη την ώρα: «Πιο δημοφιλής παίκτης ο Μπο», αφήνωντας να εννοηθεί ότι ο ράπερ παραμένει στο παιχνίδι! 

  

Ο  συνολικοί ψήφοι στην «μονομαχία» αυτή ήταν 15.000 και οι διαφορά ανάμεσα στους δυο παίκτες, και προτεινόμενους προς αποχώρηση ήταν 4.500 ψήφοι!

Ο Κοκκινάκης, δυστυχώς, ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος με βάση την κρίση του νησιού και είναι και αυτός που θα αποχαιρετήσει μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο!

reporter.com.cy