Ελλάδα

Survivor: Οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να... κερδίσουν!

index.php?id=18&rid=4017

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα πολυπόθητο έπαθλο που το είχαν και οι δύο πολύ ανάγκη, μία ίσως λίγο παραπάνω... Το έπαθλο αυτήν την φορά δεν ήταν απλό... η νικήτρια ομάδα είχε τη δυνατότητα να γευτεί πίτσες και παγωτά. Ύστερα να δει στο σινεμά το νέο σίκουελ από τους "Πειρατές της Καραϊβικής". Και σαν να μην έφτανε αυτό το έπαθλο απογειώθηκε με μία έκπληξη! Διαμονή σε ξενοδοχείο με.. μεγάλα κρεβάτια για ευχάριστο ύπνο και πλούσιο πρωινό για τόνωση του οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια του ματς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαινόταν απελπισμένη με την απόδοση τόσο της ίδιας όσο και των συμπαικτών της. Η διαφορά με τους Διάσημους είχε μεγαλώσει και το έπαθλο έμοιαζε... άπιαστο. Η ψυχολογία της έπεσε κατακόρυφα και όταν ήρθε η στιγμή να αναμετρηθεί με τη Σάρα Εσκενάζυ φαινόταν σαν να τα είχε παρατήσει. Δεν έτρεχε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο και δεν έδειχνε να τη νοιάζει η νίκη ή ήττα της. Η στάση της σχολιάστηκε από τους Μαχητές, ενώ η ίδια μόλις τελείωσε την αναμέτρησή της, ξάπλωσε κάτω από ένα δέντρο, μακριά από τον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο. 

 

Δεν ήταν όμως μόνο η Βαλαβάνη, κανείς δεν φάνηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια από τον πάγκο των Διασήμων. Έτσι, όπως ήταν φυσικό κέρδισαν οι Μαχητές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, 10 - 2. Συνήθως τα αγωνίσματα μεταξύ των δύο ομάδων κρίνονταν στον πόντο και εξελίσσονταν σε ντέρμπι, όμως αυτή τη φορά είδαμε κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Μια ομάδα χωρίς πάθος, θέληση και επιμονή στο στόχο. Οι Διάσημοι μετά την ήττα τους, έμειναν σιωπηλοί με τον Ντάνο να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε, αφού ήταν ο μόνος που πάλεψε και χάρισε τους μοναδικούς 2 πόντους στην ομάδα του.

 

«Στο ματς που έγινε η ένσταση, είχα κάνει δύο προτάσεις. Η μία να μην παίξουμε και να χαρίσουμε το έπαθλο και η δεύτερη πρόταση ήταν να παίξουμε και να αφήσουμε την άλλη ομάδα να κερδίσει. Αυτό κάναμε, λοιπόν, σήμερα. Από ένα σημείο και πέρα, μη έχοντας καθόλου δυνάμεις και καθόλου όρεξη, αφήσαμε την άλλη ομάδα να κερδίσει», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ίσως οι Διάσημοι να ενοχλήθηκαν με το πέναλτι που "έφαγε" ο Κοκκινάκης επειδή του έπεσε το ανθρωπάκι και δεν ξεκίνησε ξανά από την αρχή της δοκού. Ένα πέναλτι που όμως επεσήμανε αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, με τους Μαχητές φυσικά να συμφωνούν.

Πάντως, οι Μαχητές τα κατάφεραν, έφαγαν παγωτά, μία ατομική πίτσα στο ιδιομορφωμένο χώρο που έμοιαζε με καφετέρια. Μετά, μεταφέρθηκαν με το βαν στον... πολιτισμό, το κέντρο της περιοχής για να δουν μετά από καιρό ταινία στο σινεμά. Οι Μαχητές πήραν τα ποπ κορν τους, το αναψυκτικό τους και απόλαυσαν την νέα ταινία με τον Τζόνι Ντεπ. Για λίγο, ξέχασαν τα προβλήματά τους στην παραλία, ξέφυγαν από τον σκληρό αγωνιστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού και χαλάρωσαν για ένα βράδυ που δεν τελείωσε στο σινεμά, αλλά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν...βγαλμένο και αυτό από ταινία!

 

reporter.com.cy