Κύπρος

Δεν φαντάζεστε με τίποτα που θα γίνει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της Κύπρου και μάλιστα δωρεάν!

index.php?id=18&rid=380

Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν όπου θα σας προσφέρει μεταξύ άλλων μουσική με DJ που θα παίζει ξένες και ελληνικές επιτυχίες, τόμπολα, δωρεάν εδέσματα όπως γαλόπουλα με γέμιση, αρνί σούβλα, κανελόνια και διάφορα γλυκά, που θα πήγαινε το μυαλό σας;

Σίγουρα όχι πάντως στις Κεντρικές Φυλακές!

Μάλιστα, καλά καταλάβατε. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα γίνουν στις Κεντρικές Φυλακές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή».

Ήδη το κλίμα στις φυλακές, έχει γίνει γιορτινό, αφού σε συγκεκριμένες πτέρυγες των φυλακών έχουν στολίσει μέχρι και χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι επισκέψεις έχουν αυξηθεί και οι 640 κρατούμενοι έχουν την ευκαιρία να περνούν περισσότερη ώρα βλέποντας τις οικογένειες τους.

Πέραν των προαναφερθέντων κατά την διάρκεια των εορτών οι κρατούμενοι θα ανεβάσουν και θεατρικό έργο με τίτλο: «Εξοχικό Κέντρο Έρως», στις 30 του μήνα στο Παλλάς στη Λευκωσία ενώ τα παιδιά τους, όσα είναι κάτω των 15 ετών θα λάβουν δώρα από την Διεύθυνση των Φυλακών αλλά και 300 δωρεάν εισιτήρια εισόδου για την Παραμυθούπολη στον Στρόβολο.

 

Όλα αυτά εμπίπτουν μέσα στην ευρύτερη αναδιαμόρφωση των συνθηκών στις φυλακές που προωθεί και προσωπικά η αναπληρώτρια Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους για την καλύτερη επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία…