Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Πως αντέδρασε στις φωτογραφίες του Λιάγκα με τη νέα σύνοδο του;

index.php?id=18&rid=3789

«Αντιδράς σε κάτι που δεν ξέρεις. Όταν βλέπεις κάτι που το γνωρίζεις εδώ και καιρό απλά το παρατηρείς με ενδιαφέρον τίποτα άλλο«. Κάπως έτσι αντέδρασε η λαμπερή παρουσιάστρια στην είδηση ότι ο πρώην άντρας της βγαίνει πλέον τα βραδιά με νεαρή παρουσιάστρια – πρώην συνεργάτιδα του. Υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την Ευαγγελία Τσιορλίδα και τον Γιώργο Λιάγκα που πλέον βγαίνουν μαζί τα βράδια

Μάλιστα εκτός από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα υπάρχει και ένα αποκλειστικό βίντεο που έδειχνε την αγωνία του Γιώργου και της νεαρής παρουσιάστριας του mad να αλλάξουμε θέση προκειμένου να γλυτώσουν τους παπαράτσι.

Η καινούρια αποκλειστική είδηση από το youweekly.gr είναι η αντίδραση της Φαίης σε ότι δημοσιεύσαμε και επίσης κάτι που θα σας εκπλήξει… Σας αποκαλύπτουμε πως η παρουσιάστρια γνώριζε την ύπαρξη της Ευαγγελίας Τσιορλίδα στην ζωή του Γιώργου Λιάγκα πολύ πριν το μάθουμε εμείς!!! Ναι…Τι; Πέσατε από τα σύννεφα; Κακώς! Αν διαβάζατε προσεκτικά και το περιοδικό you και το youweekly.gr θα γνωρίζατε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού αλλά και τους αληθινούς λόγους!!! Να μην πλατειάζω, επανερχόμαστε στο ρεπορτάζ… Ψύχραιμα όπως καταλάβατε αντέδρασε η Φαίη, γιατί γνώριζε τα πάντα, αλλά και επίσης…είχε ενημερωθεί από τον Λιάγκα αλλά και τον Θέμη Γεωργαντά ότι ο πρώην σύζυγος της θα έσκαγε στο πάρτι του Θέμη με την κοπέλα που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό όπως καταλάβατε η Σκορδά δεν πέρασε ούτε από έξω από την γιορτή του συνεργάτη της. Και όποιος είδε την χθεσινή εκπομπή έριξε κι ένα καρφί γεμάτο υπονοούμενα όταν παίχτηκε το βίντεο από το πάρτι του Γεωργαντά.