Κύπρος

Hovig! Το ομορφότερο χαμόγελο της Ευρώπης!

index.php?id=18&rid=3543

Εντυπωσίασε η κυπριακή συμμετοχή! Ο Hovig κέρδισε το στοίχημα και εξέπληξε το κοινό ευχάριστα!

 

 
Hovig
 

Λίγο πριν την εμφάνιση του στην σκηνή έστειλε το μήνυμα του στα social media που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral από τα δεκάδες likes και shares

 

Camera Icon  
+5
Hovig

 

Σε πολύ λίγο αρχίζει ο 1ος ημιτελικός της φετινής #Eurovision, μια στιγμή που περιμέναμε εδω και καιρό! Είμαι συγκινημένος που απόψε εκπροσωπώ την πατρίδα μου, την Κύπρο μας που τόσο λατρεύω και θέλω να νοιώσει περήφανη με την αποψινή μας εμφάνιση. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα απόψε, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα τους τελευταίους μήνες με αγάπη, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό. Απόψε λοιπόν, στο τραγούδι 15, αυξήστε όπως κάθε χρόνο την ένταση της τηλεόρασης σας και ζήστε αυτή την όμορφη στιγμή μαζι μας. Γιατί αυτή η στιγμή δεν ανήκει σε μενα, ανήκει στην Κύπρο μας! Χοβίκ

Ακολουθήσε ένα Live με όλη την διαδρομή μέχρι και την σκηνή που εντυπωσίασε τους χρήστες των social media

Και έκανε το θαύμα του! Γέμισε την τεράστια σκηνή με χαμόγελο, ενέργεια, αισιοδοξία, ρυθμό!

 

Camera Icon  
+5
Hovig

 

H χορογραφία του Χάρη Σάββα έγραψε ιστορία για τις κυπριακές συμμέτοχες μιας και ήταν άρτια, εντυπωσιακή, εφάμιλλη προδιαγραφών μεγάλων show και σιγουρά η καλύτερη κυπριακή συμμετοχή όλων των εποχών σε ότι αφορά την παρουσίαση!!

 

Camera Icon  
+5
Hovig

 

Οι χορευτές Παύλος Λάζαρου και Μάριος Χαραλάμπους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκλεψαν την παράσταση, ενώ το styling επιμελήθηκε ο Νότης Παναγιώτου!

Ευχαριστούμε Hovig! Καλή επιτυχία και στον μεγάλο τελικά του Σάββατου! Γιατί ΝΑΙ! Περάσαμε στο τελικό και μας άξιζε και με το παραπάνω!

 

reporter.com.cy