Ενδιαφέρουν

Κορίτσια τρέξτε! Αυτό είναι το πιο θηλυκό και σέξι μαγιό των H&M που κρύβει τις ατέλειες!

index.php?id=18&rid=3491

Μπορεί σήμερα ο καιρός να είναι κάπως περίεργος  όμως το καλοκαίρι έχει έρθει και φυσικά μαζί μ’ αυτό και οι βόλτες στη θάλασσα και τις παραλίες.

Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τα προγνωστικά, αν και Μάιος ακόμα, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε και τον πρώτο μίνι καύσωνα.

Επειδή λοιπόν το μαγιό είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια της σεζόν, που αν δεν έχετε χρειαστεί ακόμα θα χρειαστείτε σίγουρα άμεσα, ψάχνουμε συνεχώς τα ωραιότερα για να σας προτείνουμε.

Αυτή τη φορά την προσοχή μας τράβηξε ένα ολόσωμο μαγιό -μιας και τα ολόσωμα συνεχίζουν να φοριούνται πολύ έντονα και φέτος. Πολλές είναι οι γυναίκες που τα επιλέγουν για να κρύψουν τις ατέλειες του σώματός τους, αλλά φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ένα ολόσωμο μαγιό δε μπορεί να είναι πολύ θηλυκό και ταυτόχρονα σέξι. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι εξώπλατο και έχει αποκαλυπτικό, σέξι ντεκολτέ με σχοινί. Είναι ιδανικό για να κρύψει την «κοιλίτσα» ενώ μπορεί κάλλιστα να φορεθεί ακόμα και από όλες όσες έχουν μεγαλύτερο στήθος. Το μαύρο χρώμα του επιπλέον ταιριάζει απόλυτα στη -με μέτρο- ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, ενώ ως γνωστόν αφαιρεί πόντους από τη σιλουέτα.

Το εν λόγω μαγιό είναι H&M, κοστίζει 29.99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο hm.com και στα καταστήματα της εταιρείας.

instyle.gr

>