Ενδιαφέρουν

Δέκα μυστικά για καλύτερο σεξ !

index.php?id=18&rid=337

Δέκα μυστικά για καλύτερο σεκς !

Aρ. 1 : Δοκίμασε ένα καινούριο μέρος
Πήγαινε την μια βόλτα με το αυτοκίνητο και βρες ένα σχετικά απομονωμένο μέρος που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη. Αν δεν σε τρελαίνει αυτό κλείσε ένα θεαματικό δωμάτιο σε ένα από τα «γνωστά» ξενοδοχεία, για να αλλάξετε λίγο ατμόσφαιρα… ή αν είσαι πιο τολμηρός δοκίμασε την τουαλέτα ενός πολυσύχναστου bar, ώστε να μην γίνεις αντιληπτός!

Aρ. 2 : Δαχτυλίδι πέους
Το δαχτυλίδι πέους μειώνει την διοχέτευση αίματος και βοηθάει να διατηρείται ο «Βασιλιάς» σου σκληρός για περισσότερη ώρα. Με αυτό τον τρόπο η γυναίκα ερεθίζεται περισσότερο, από το να το αισθάνεται χαλαρό στον κόλπο της. Δεν κοστίζει τίποτα και σου διασφαλίζει διάρκεια χωρίς να κουράζεσαι παραπάνω. Σκέψου το!

Aρ. 3 : Δοκίμασε νέες στάσεις
Εντάξει έχεις την σιγουριά ότι οι δύο στάσεις με τις οποίες φθάνει σε 0ργασμ0 , είναι ότι χρειάζεσαι. Ok. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις και κάτι άλλο πώς θα ξέρεις ότι δεν υπάρχουν και άλλες στάσεις με το μέρος σου; Δοκίμασε να το κάνεις όταν το πράγμα θα έχει «ανάψει» και θα είναι όσο λάγνα χρειάζεται για να μπει στο παιχνίδι της αλλαγής. Δεν υπάρχει ούτε συγκεκριμένος αριθμός στάσεων ούτε όρια στο σεκς , οπότε δοκίμασε και κάτι άλλο εκτός από το κρεβάτι και αμέσως θα ανακαλύψεις καινούριες στάσεις!

Aρ. 4 : Βρόμικες λέξεις
Πριν το επιχειρήσεις βεβαιώσου ότι δεν θα ξενερώσει και άρχισε από τις πιο ανώδυνες λέξεις. Επειδή ο εγκέφαλος είναι ο μεγαλύτερη σεκς ουαλική μηχανή, ανταποκρίνεται αυτόματα σε οτιδήποτε και ειδικά όταν αναφέρεις το όνομα της. Μετά πρόσεκς ε πως θα χειριστείς την ονομασία των διαφόρων μερών του σώματος της. Οι πολλές ύβρεις μπορεί να την κουράσουν και να την κάνουν να το δει όλο αυτό με αρνητικό μάτι, οπότε κούλαρε και δώσε στόμφο στις λέξεις και στις φράσεις που θα την διεγείρουν χωρίς να την προσβάλουν.

Aρ. 5 : Strip poker
Θα μπορούσε να είναι και ένα απλό στριπτίζ αλλά δεν έχει το ενδιαφέρον του strip pocker. Μπορεί να σου θυμίζει παιχνίδι της εφηβείας σου ή της πενταήμερης αλλά είναι αποτελεσματικότατο! Δεν υπάρχει νικητής ή χαμένος, και ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τον άλλο οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό οπότε μπορεί να γίνει και πολύ «βρόμικο»! Καλό είναι να βάλεις και χρονικά όρια σε κάθε τι που ζητάς για να έχει διάρκεια και να την διεγείρει σε βάθος. Είναι το καλύτερο είδος παιχνιδιού για να την «αποπλανήσεις».

Aρ. 6 : Μίλα για τις φαντασιώσεις σου
Αλλά μην την «ρίξεις» στα βαθιά με την μία και της εξομολογηθείς ότι φαντασιώνεσαι σεκς με άτομα που ήδη ξέρει γιατί αυτό θα την μπλοκάρει, έως και ξενερώσει! Βάλε ένα ποτήρι κρασί, μην αρχίσεις να γδύνεσαι όσο της μιλάς και άρχισε από τα πιο light που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό θα την προτρέψει να απελευθερώσει την φαντασία της και να κάνει την πρώτη κίνηση. Έτσι θα αυξηθεί η σεκς ουαλική σας επικοινωνία και το σεκς θα γίνει πιο πικάντικο!

Aρ. 7 : Μεταμφιεστείτε
Σε μερικούς ανθρώπους «βγαίνει» άνετα η προσποίηση στο ερωτικό παιχνίδι. Δες το σαν διασκέδαση, και εννοείται όχι μόνο τις Απόκριες! Βάλε την φαντασία της να δουλέψει και παρουσίασε το σαν διασκέδαση, το να επιλέξετε να παίξετε έναν ρόλο. Αυτό θα ενισχύσει την σεκς ουαλική σας ζωή και η επιλογή των ρόλων ορισμένες φορές μπορεί να έχει «άρρωστο» ενδιαφέρον. Μόνο μην περιμένεις να το κάνει μόνο αυτή… εσύ θα πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία!

Aρ. 8 : Μασάζ
Το αισθησιακό μασάζ εκτός από χαλαρωτικό εξάπτει και την libido. Η κρυμμένη ενέργεια των μυών πρέπει να απελευθερωθεί αν θέλεις ο 0ργασμ0 ς της να είναι έντονος και διαρκής. Η διαφορά ενός χαλαρωτικού μασάζ και του αντίστοιχου αισθησιακού είναι ο τρόπος που την ακουμπάς. Μην την χαλαρώσεις υπερβολικά γιατί θα την πάρει ο ύπνος! Το μυστικό είναι τα απαλά χάδια με μια ελαφριά πίεση,που αφού ξεκινήσουν από την πλάτη και τους ώμους της να καταλήξουν στα οπίσθια της και την εξωτερική επιφάνεια του κόλπου της!

Aρ. 9 : Δώσε οδηγίες
Μετά από ένα διάστημα μπορεί να πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα για την σύντροφο σου αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Υπάρχει πάντα κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ή μπορείτε να κάνετε με διαφορετικό τρόπο. Μπες στη θέση του μαθητή και συζήτησε μαζί της πράγματα που δεν έχεις κάνει και θα ήθελες πολύ να κάνεις και άφησε την να πάρει τον ηγετικό ρόλο της δασκάλας! Δεν θα το μετανιώσεις…

Aρ. 10 : Δέσε της τα μάτια
Η σεκς ουαλική απόλαυση έχει πολλές διαστάσεις, αλλά το πιο σημαντικό σεκς ουαλικό όργανο που έχουμε είναι το μυαλό. Όταν μια αίσθηση μπλοκάρει οι υπόλοιπες προσπαθούν να εξισορροπήσουν την κατάσταση. Δέσε της τα μάτια και στην συνέχεια άρχισε να χαϊδεύεις τα ευαίσθητα σημεία του σώματος της με ένα φτερό ή γλείφοντας τα με την άκρη της γλώσσας σου. Δεν μπορεί να καταλάβει που είσαι ούτε ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα, οπότε αυτό την «τρελαίνει» και διεγείρει τις αισθήσεις της, κάνοντας την πιο ευαίσθητη. Μόνο μην το παρακάνεις γιατί από κάποιο σημείο και έπειτα καταντάει βαρετό για το νευρικό σύστημα.

Πηγή: menslounge.gr