Ελλάδα

Survivor: Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους "Μαχητές"

index.php?id=18&rid=3366

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας με 10-1 και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου έβγαλαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

 

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας με έξι ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ψήφισαν με την ατομική τους ασυλία την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ αντίστοιχα.

Η επιλογή του Κώστα Αναγνωστόπουλο να ψηφίσει τον Ορέστη προκάλεσε ένα μικρό διάλογο ανάμεσα τους, με τον Ορέστη να εκφράζει την δυσαρέσκεια του.

Από την άλλη, η αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα ήταν διαφορετική. 

«Είναι κάτι που το περίμενα και είχα μιλήσει με τα παιδιά. Όταν μία ομάδα είναι τα ίδια άτομα τρεις μήνες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο σε αντίθεση με μένα που παρότι κούμπωσα αρκετά καλά στην ομάδα, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό και τα παιδιά με ενημέρωσαν γιατί ήταν  ξεκάθαροι απέναντί μου ότι παρότι δεν με θεωρούν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά ή τον πιο αντιπαθή θεωρούν πιο δίκαιο να ψηφίσουν εμένα γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί», είπε. 

 

reporter.com.cy