Κύπρος

Άγριος ξυλοδαρμός γειτόνων στη μέση του δρόμου στην Πάφο- Υπάρχει βίντεο του περιστατικού (ΦΩΤΟ)

index.php?id=18&rid=331

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας στην Πάφο και όπως έχει καταγγείλει στην Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες είναι γνωστοί και γείτονες.

 


Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνει στη δημοσιότητα ο «Πολίτης», το θύμα του ξυλοδαρμού μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους την περασμένη Κυριακή, ενώ εξέρχονταν από την οικία τους με το αυτοκίνητό τους ανακόπηκαν από άλλο αυτοκίνητο. Κατέβηκαν δύο άντρες και άρχισαν να χτυπούν τον παραπονούμενο. Τον έριξαν στο έδαφος και τον κλωτσούσαν στην παρουσία της συντρόφου του, η οποία τους ζητούσε να σταματήσουν. Το συμβάν παρακολουθούσαν και άλλοι γείτονες, χωρίς όμως να παρέμβουν.Ταυτόχρονα οι άνθρωποι που τον ξυλοκόπησαν έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του προφανώς για λόγους αντιπερισπασμού.

Ένα μέρος των όσων συνέβησαν καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου. Το θύμα του ξυλοδαρμού μετέβη στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ως δράστης καταγγέλθηκε ένας πρώην πυροσβέστης ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό και για αυτό η Αστυνομία τον τοποθέτησε στο στοπ λιστ και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε πως δέχθηκε παραινέσεις από αστυνομικούς για να αποσύρει την καταγγελία, ενώ όπως σημείωσε υπήρξε απροθυμία εκ μέρους της Αστυνομίας, για να επιληφθούν της υπόθεσης παρά το ότι είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως. Είναι αξιοσημείωτο ότι η επίθεση και ο ξυλοδαρμός συνέβησαν μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών 6 και 10 ετών.

>