Ελλάδα

Έγινε αυτό που ήθελαν επιτακτικά τα εκατομμύρια των τηλεθεατών!

index.php?id=18&rid=2952

Χανταback go home to Greece και Καλό Πάσχα!

Δείτε πώς αντέδρασε στο άκουσμα του αποτελέσματος και τι είπε πριν φύγει από το συμβούλιο του νησιού!

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

 
 
Στέλιος Χανταμπάκης

 

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει από το νησί και να παραμείνουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης. «Όλα είναι καλά, είναι ένα παιχνίδι, προσπάθησα… Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχω αφήσει ανοικτό κάτι πίσω μου. Φεύγω γεμάτος. Νιώθω όπως ένιωθα και πριν την απόφαση και πάω σε κάτι πιο όμορφο», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο όποιος σάστισε αμήχανα την ώρα του ακούσματος της αποχώρησης του!

 

 
Στέλιος Χανταμπάκης

 

Σαν κέρινο ομοίωμα, εντελώς ανέκφραστος, να δείχνει να μην το πιστεύει!

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος στο οποίο έχασαν οι Διάσημοι από τους Μαχητές, ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε το τελειωτικό του χτύπημα και εκνεύρισε τους τηλεθεατές για άλλη μια φορά!

 

 

 

Αντιμετώπισε πρόβλημα με τα δάχτυλα του ποδιού του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Σκιαθίτης πονούσε πάρα πολύ, ειδικά μετά το αγώνισμα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε να ενημερώσουν τον γιατρό, προφανώς.

Η όλη κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν… άρεσε στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έριξε μπηχτή ότι ίσως και να το κάνει επίτηδες. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από τα λεγόμενά του: «Ε, τώρα θυμήθηκε ότι έχει σπασμένα δάχτυλα, αφού το έχει τόσο καιρό».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τον κοιτούσε σαστισμένη, προφανώς, μην μπορώντας να πιστέψει ότι άκουσε αυτό από τον συμπαίκτη της.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: reporter.com