Ελλάδα

Ο Stan μιλάει πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο και το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok

index.php?id=18&rid=29085

O Stan πριν από λίγο καιρό μας γνώρισε μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok την νέα του σύντροφο αν και δεν έχει μιλήσει δημόσια μέχρι σήμερα στη νέα του σχέση, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης που όπως φαίνεται επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα προσωπικά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του  “The 2night Show”. Μάλιστα εκεί αναφέρθηκε πρώτη φορά και στη νέα του σύντροφο και το βίντεο το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως ήταν για τον ίδιο αυτή η πρωτόγνωρη περίοδος με το lockdown και την καραντίνα ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά “νομίζω πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου και καταλαβαίνουμε μετά τις στιγμές ότι δεν πρέπει να τις αφήνουμε να περνούν έτσι ανεκμετάλευτες. Να ρουφάμε κάθε δευτερόλεπτο”.

«Ήμουν στο σπίτι, ήμουν με το κορίτσι μου και παίζαμε»

“Ήμασταν σπίτι, ήμουν με το κορίτσι μου, παίζαμε, κάναμε χαζομάρες για να περάσει η ώρα. Και λέμε πως είναι ωραίο, ας το ανεβάσουμε στα social media. Πολύ αυθόρμητα όπως αυθόρμητος ήμουν και μέχρι σήμερα στη ζωή μου. Δεν το σκεφτόμουν ποτέ ιδιαίτερα”

Στη συνέχεια πρόσθεσε, πως “πάντοτε ήμουν αυθόρμητος και έκανα πράγματα μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω ότι ήταν μια περίοδο στην καραντίνα, κάπου στη μέση, που πραγματικά όλα φάνταζαν μάταια. Τρώγαμε δίχως αύριο, λέγαμε πως δεν θα βγούμε το καλοκαίρι αλλά να που τώρα όλα θα πάνε καλά τελικά και σιγά σιγά αρχίζουμε να βγαίνουμε έξω.

Δείτε όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: 

likephilenews

>