Ελλάδα

Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά στο αιχμηρό σχόλιο του Παπανώτα για το trailer της Αντελίνας

index.php?id=18&rid=29046

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σχολίασε το trailer με την Αντελίνα Βαρθακούρη ωστόσο το μήνυμα του ήταν αρκετά αιχμηρό.

Την εκπομπή «Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι» όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, σύντομα θα την δούμε στην τηλεόραση, μιας και θα έκανε πρεμιέρα νωρίτερα ωστόσο εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία είχε παγώσει.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν Δημήτρης Παπανώτας έκανε την πιο κάτω αιχμηρή ανάρτηση:

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? “Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε στον Παπανώτα:

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα άσχημα σχόλια του δημοσιογράφου, ο  Χάρης Βαρθακούρης θέλησε ως σύζυγος της Αντελίνας να τοποθετηθεί και να δώσει ουσιαστικά μια απάντηση στον δημοσιογράφο.

«Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). Αυτό το γούστο έχει».

likephilenews

>