Ελλάδα

«Ειρήνη και Μάριος να κινηθούν νομικά! Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία!»: Απίστευτο ξέσπασμα παίκτριας του Survivor για το τροχαίο! (Βίντεο)

index.php?id=18&rid=2822

Το τροχαίο που υπέστησαν οι «Μαχητές» στο Survivor και ειδικά ο σοβαρός τραυματισμός του Μάριου Πρίαμου και της Ειρήνης Κολιδά, έχει αναστατώσει το τηλεοπτικό κοινό και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν «εξαγριωθεί» με τις συνθήκες ασφαλείας των παικτών στο reality επιβίωσης!

Μετά λοιπόν τη φημολογία των τελευταίων ωρών περί υπέρογκων αποζημιώσεων σε Ειρήνη Κολιδά και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη από την παραγωγή του Survivor, για το τροχαίο, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επικοινώνησε με την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία επίσης κινήθηκε νομικά κατά του Mega, και ζήτησε την άποψή της για το θέμα. Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της, και δεν άργησε να ξεσπάσει! 

 

«Ο καθένας πράττει όπως νομίζει! Ειρήνη και Μάριος ας κινηθούν νομικά, αν δεν ήταν σωστές οι συνθήκες για τη σωματική τους ασφάλεια! Ο κόσμος ξεχνάει ότι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, με σκοπό το θέαμα. Η υγεία είναι πάνω από όλα όμως!Εγώ κινήθηκα όπως νόμιζα καλύτερο δεδομένων των συνθηκών.» καταλήγει η πρώην παίκτρια του Survivor. Δείτε τι ακριβώς δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: youweekly.gr