Κύπρος

Ανδρέας Λέοντας: Έγραψε τραγούδι για τα γενέθλια της συζύγου του και της το αφιέρωσε δημόσια!

index.php?id=18&rid=28080

Η τρυφερή χειρονομία του νεαρού τραγουδιστή που δεν μπορεί λόγω καραντίνας να της αγοράσει δώρο.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η σύζυγος του Ανδρέα Λέοντα, Χριστίνα Κονναρή και εκείνος θέλησε να της ευχηθεί με έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο, γράφοντας και αφιερώνοντάς της τραγούδι, μιας και λόγω πλήρης απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν ήταν εφικτό να της αγοράσει κάποιο δώρο. 

Σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μας δίνει μία γεύση από το ερωτικό τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε για τη σύζυγό του “ντύνοντας” όμορφες στιγμές τους σε βίντεο.

“Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τα πάντα, ο άνθρωπος που με στηρίζει στα πάντα, ο άνθρωπος ο οποίος μου χάρισε ότι πιο πολύτιμο πάνω σε αυτή τη γή, το γιο μας. Αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα μου που δυστυχώς με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, όπου δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε (και καλά κάνουμε), δεν μπορώ να της αγοράσω ένα δώρο, γι’ αυτό και έγραψα αυτό το κομμάτι το οποίο ακούτε ένα μικρό του μέρος και της το αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου ! Υ.Γ. Το δώρο φυσικά μετά δεν το γλιτώνουμε. Σε αγαπώ”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 

 
>