Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει στο υπέροχο σαλόνι της και στέλνει το δικό της μήνυμα (pic)

index.php?id=18&rid=28039

Μένουμε σπίτι!

Επώνυμοι παρουσιαστές, ηθοποιοί και social media influencers χρησιμοποιούν την επιρροή που ασκούν στους χιλιάδες followers τους και προτρέπουν τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών.

Είτε μόνοι, είτε με τις οικογένειές τους, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media ανεβάζουν φωτογραφίες και μας δείχνουν πώς περνούν χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι αυτές τις κρίσιμες για την δημόσια υγεία ημέρες.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πόζαρε στο υπέροχο σαλόνι του σπιτιού της στην Αθήνα, γράφοντας το εξής μήνυμα:

Αυτή είναι η αγαπημένη μου γωνία του σπιτιού μου… κ αυτή είναι και επίσημα η 6η δική μου μέρα #ΜένουμεΣπίτι… Κ επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα πως…κοιτάτε το ταβάνι έφτιαξα μία λίστα με πράγματα που κάνω εγώ αυτες τις μέρες μέσα στο σπίτι μου. Και τώρα θα την μοιραστώ μαζί σας… •Διαβάζω πολλά βιβλία (συγκεκριμένα την Μαγεία της Byrne Rhonda) •Ενημερώνομαι από τα sites για τις εξελίξεις…(λατρεύω τα άρθρα της @lifomag ) •Κάνω ξενάγηση στο pinterest …(φανταστικές ιδέες για interior design) •Τακτοποιω την ντουλάπα μου…(και ξεκαθαρίζω τι δεν θα φορέσω ώστε να τα «χαρεί» κ κάποια φιλη μου

>