Κύπρος

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το δημόσιο ευχαριστώ στη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου

index.php?id=18&rid=25652

Ο ποδοσφαιριστής "κρέμασε" τα παπούτσια του.

Συγκινεί με την ανάρτηση του, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος χθες Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο ποδοσφαιριστής θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις και να πει κάποια δημόσια ευχαριστώ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με την μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

"Με περηφάνια και ευγνωμοσύνη τερματίζω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής. Τελευταία όλα έτρεξαν τόσο γρήγορα που τελικά κατέληξα ότι το σώμα αντέχει, η ψύχη και το μυαλό θέλουν να συνεχίσω, αλλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μπει μια τελεία σε όσα έγραψε η ιστορία για τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο. Θα προχωρήσω στην επόμενη πρόκληση με τον ίδιο ενθουσιασμό, προσήλωση και πάθος που ξεκινούσα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά πλέον βλέποντας στα μάτια του κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε ηλικίας, ένα παιδί και μαθητή μου στον οποίο οφείλω να δώσω ότι θα έδινα σε κάθε δικό μου παιδί. Απλά, ξεκάθαρα, ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα αλλά και όσους με αμφισβήτησαν. Οι μεν μου έδωσαν πίστη, οι δε, επιπλέον κίνητρο. Ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει φυσικά η οικογένεια μου και ειδικότερα η σύζυγος μου για την επιμονή, υπομονή και στήριξη όλα αυτα τα χρόνια". Δείτε πιο κάτω τη σχετική δημοσίευση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου: 

 

ilovestyle

>