Ελλάδα

Τροχαίο Παντελίδη:Ύποπτη ανθρωποκτονίας από αμέλεια η Φρόσωf

index.php?id=18&rid=2531

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση - Η νεαρή κοπέλα καλείται ως ύποπτη και για ψευδορκία, κατηγορία για την οποία καλείται και η Μίνα Αρναούτη.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, έναν και πλέον χρόνο μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία, ενώ η Κυριάκου καλείται και για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα, προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Επίσης, κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο dna που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή. Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή, κάνουν λόγο για δικαίωση, που ήρθε ένα χρόνο αργότερα και μετά τον αγώνα που έδωσαν μαζί με τον δικηγόρο Χαράλαμπο Λυκούδη.

Για πρώτη δικαίωση, κάνει λόγο ο συνήγορος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης.

Πηγή: protothema.gr