Κύπρος

«Ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται στην Αστέρω»

index.php?id=18&rid=23604

Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λούης Πατσαλίδης για την σύζυγο του Αστέρω. Την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος αλλά και την επιτυχία που γνωρίζει. 

Ο γνωστός stand up comedian δεν δίστασε να πει στο περιοδικό Down Town πως ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στην παρουσία της συζύγου του Αστέρως.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Ο κόσμος σου δείχνει μεγάλη αγάπη. Κάθε εβδομάδα όλοι μιλάνε για την απίστευτη απήχηση που έχει η εκπομπή σου. Όσο πιο ψηλά είσαι, όμως, δεν είναι και μεγαλύτερος ο φόβος της πτώσης ή της μικρότερης αποδοχής από αυτήν που συνήθισες;

Δεν είναι και δεν ήταν αυτοσκοπός να είμαστε η πρώτη εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης. Ούτε όταν ξεκινούσαμε ούτε σήμερα που είμαστε η πρώτη εκπομπή. Ο στόχος μας ήταν πάντα να κάνουμε μια ωραία, σωστή εκπομπή που να περνά ο κόσμος καλά. Δεν λέω ποτέ ότι έχω φτάσει στην κορυφή. Πάντα ψάχνομαι και πάντα προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να ανανεώνομαι και να δημιουργώ καινούρια πράγματα. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά αλλά να κρατηθείς. Φέτος θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό οπότε δεν περιμένω ούτε ευελπιστώ ότι θα γράφω 50%. Εκείνο που είναι σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε μια εκπομπή με την οποία θα περνάμε καλά εμείς για να περνά καλά και ο κόσμος.

Πιστεύεις ότι μοιάζεις με τον μέσο Κύπριο τηλεθεατή;   

Θεωρώ ότι ζω όπως ο μέσος Κύπριος, δηλαδή με τα μωρά του, να τα τρέξει, να τα πάει ιδιαίτερα, να τους διαβάσει, να τσακωθεί με τη γυναίκα του, να βγει με τους κουμπάρους του. Ζεις στην Κύπρο, δεν μπορείς να πεις «α εγώ είμαι τηλεοπτικός αστέρας και θα κάνω άλλο lifestyle». Εγώ έχω το lifestyle που είχα και πριν που δούλευα στην τράπεζα. Ο κόσμος που είναι δίπλα μου και με ζει μέσα στα χρόνια μπορεί να σου το επιβεβαιώσει 100%.

Αναφέρθηκες στα χρόνια της τράπεζας. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεται κανείς να σε φανταστεί ως τραπεζικό υπάλληλο. Τι σε οδήγησε αρχικά εκεί και με ποια αφορμή είπες να αλλάξεις δρόμο;  

Στην τράπεζα οδηγήθηκα επειδή είχα περάσει στις εξετάσεις και όπως κάθε Κύπριος γονιός που σέβεται τον εαυτό του δυο πράγματα ήταν καλά εκείνη την εποχή για τα παιδιά τους: Το να δουλεύεις στην Κυβέρνηση ή στην τράπεζα. Έτσι και εγώ δεν πήγα να σπουδάσω στην Αμερική ενώ είχα υποτροφία και επέλεξα να δουλέψω στην τράπεζα. Από το πρώτο μισάωρο κατάλαβα ότι δεν ήταν χώρος για μένα. 13 ολόκληρα χρόνια που δούλευα ως τραπεζικός, ήμουν πάντα με το ένα πόδι εκτός. Παράλληλα έκανα πράγματα που μου άρεσαν και όταν κατάφερα να μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά κάνοντας παραστάσεις και μόνο, αποφάσισα να φύγω από την τράπεζα και να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα.

Έμαθα όμως ότι σε έσπρωξε και η γυναίκα σου…  

Η Αστέρω είναι η ισορροπία μου. Αν δεν ήταν πλάι μου, η ζωή μου θα ήταν μόνο μια πελλάρα (γέλια). Η Αστέρω είναι η φωνή της λογικής, αυτή που με κρατά προσγειωμένο. Από την άλλη είναι και η φωνή της καρδιάς. Αν τότε δεν είχα τη σύμφωνη γνώμη της, όχι μόνο δεν θα έκανα το βήμα να φύγω από την τράπεζα αλλά ούτε και άλλες αποφάσεις που πήρα αργότερα στη ζωή μου θα έπαιρνα. Πολύ πιθανόν να μην έκανα όλα αυτά που κάνω. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στην παρουσία της Αστέρως.

>