Ελλάδα

«Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτομαι πόσο άχρηστη είμαι...»

index.php?id=18&rid=23363

Η Σοφία Καρβέλα μπορεί να βρίσκεται στις διακοπές της με τα δυο της αγγελούδια και τη μαμά της, την Άννα Βίσση στη Μύκονο, όμως θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πώς κατά τη διάρκεια των διακοπών της αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού.

Η Σοφία Καρβέλα έγραψε ένα προσωπικό κείμενο το οποίο δημοσίευσε σε InstaStory της και εξέφρασε τις δύσκολες στιγμές που περνά όταν παθαίνει κρίσεις πανικού.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στου ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει’’»!

Aυτή δεν ήταν όμως η μόνη εξομολόγηση της.

«Είμαι τόσο βαθύτατα ανασφαλής, πράγμα που μπορεί να με κάνει κακιά. Αλλά αυτή η αγάπη. Είναι η μοναδική που μπορώ να απολαύσω και να ζήσω χωρίς φόβο και χωρίς όρια. Το καλύτερο κομμάτι; Δεν χρειάζεται να περιμένω τίποτα σε αντάλλαγμα. Μου είναι αρκετό που μπορώ να νιώσω αυτή την αγάπη» έγραψε σε μια άλλη εξομολόγηση στην οποία την βλέπουμε να αγκαλιάζει τον γιο της. 

reporter
>