Ενδιαφέρουν

3 tips για να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα άφοβα και χωρίς να καείς!

index.php?id=18&rid=22295

Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα εκδράμεις σε παραλίες και πισίνες για να χαλαρώσεις και να αποκτήσεις το πολυπόθητο μαύρισμα. Μαζί σου είμαστε (και εμείς το ίδιο θα κάνουμε) όμως, θέλουμε να είσαι προσεκτική. Δεν πρέπει να καείς! Ο ήλιος είναι βλαβερός και το έχουμε πει χιλιάδες φορές.  Φέτος θα ακολουθήσεις τα τρία tips μας και θα προστατεύσεις την επιδερμίδα σου! Έχουμε και λέμε…

#1 Βάλε αντηλιακό ΠΡΙΝ την παραλία!
Το έχουμε ξαναπεί αλλά θα το πούμε μία ακόμα φορά γιατί είναι πολύ σημαντικό! Το αντηλιακό θέλει λίγη ώρα για να μπορέσει να σε προστατέψει αποτελεσματικά και έτσι, πρέπει να εφαρμόζεται πριν πας στην θάλασσα. Φόρα το πριν φύγεις από το σπίτι.

#2 Βάλε ορό κάτω από το αντηλιακό
Αυτό δεν το έχεις ξανακούσει… Σύμφωνα όμως με μελέτες, για να σε προστατέψει 100% ένα αντηλιακό χρειάζεται και λίγη αντιοξειδωτική βοήθεια. Όταν λέμε αντιοξειδωτική βοήθεια εννοούμε τη βιταμίνη C και αυτή θα τη βρεις στους ορούς! Αν βάλεις λίγο αντιοξειδωτικό ορό κάτω από το αντηλιακό σου τότε θα ενισχύσεις τη δράση του αντηλιακού σου και δεν θα καείς, δεν θα κάνεις πανάδες, δεν θα βλάψεις το δέρμα σου.

#3 Βάλε timer
Το αντηλιακό σου σε προστατεύει για περίπου 2 ώρες και αυτό αν δεν ιδρώσεις ή αν δεν βουτήξεις. Αν τα κάνεις αυτά ο χρόνος μειώνεται. Πρέπει λοιπόν να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή του αντηλιακού και ένα timer θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ εύκολο να ξεχαστείς! Μην συνοφρυώνεσαι και κάντο!

 

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr