Ελλάδα

Eurovision 2017 Ελλάδα – This is Love: Τι θυμίζει το νικητήριο τραγούδι της Demy [video]

index.php?id=18&rid=2140

Ακούστε το τραγούδι This is Love που νίκησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν στον ελληνικό τελικό. Τι θυμίζει το τραγούδι This is Love που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2017;

Η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2017 με το τραγούδι This Is Love. H σύνθεση και η παραγωγή ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο. Τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο John Ballard. Τη σκηνοθεσία του Video Clip ανέλαβε ο μαέστρος της εικόνας Γιάννης Παπαδάκος.

 

Η Demy θα πάρει μέρος στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 που θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Τη βραδιά του ελληνικού τελικού παρουσίασαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Έλενα Μπουζαλά.

Στην ειδική εκπομπή για τη Eurovisiοn παρουσιάστηκαν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των John Ballard και Romy Papadea. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που επιλέχθηκε υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους επιτυχημένους δημιουργούς αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, βρέθηκαν στο στούντιο της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας. Οι τηλεθεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας ψήφισαν με γραπτό μήνυμα και μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής τους.

Τα τρία τραγούδια που ερμήνευσε η Demy (με αλφαβητική σειρά) ήταν τα εξής:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

This is love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

When then morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

Τελικά, νικητήριο τραγούδι αναδείχθηκε το This Love.

 

Το This is Love που πριν από λίγες μέρες είχε διαρρεύσει, έκανε τη διαφορά και ψηφίστηκε σχεδόν από όλες τις επιτροπές της ομογένειας.

Το συγκεκριμένο κομμάτι κέρδισε και το τηλεοπτικό κοινό και θα ταξιδέψει μέχρι το Κίεβο. Το τραγούδι μιλά για την αγάπη με την κοινωνιολογική σημασία. Το σενάριο έχει να κάνει με την ισότητα και περνά το μήνυμα πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι.

Ο τελικός δεν πρόλαβε καλά καλα να τελειώσει και ήδη έχουμε τα πρώτα παρατράγουδα.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του ελληνικού τελικού και δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν, πως το συγκεκριμένο τραγούδι θυμίζει κατά πολύ το «Glorious» των Cascada, συμμετοχή της Γερμανίας το 2013.

Εσείς τι λέτε;

Δείτε το Video: