Κύπρος

Πάγωσαν όλοι σε λούνα παρκ της Αγίας Νάπας: 7χρονος και η μαμά του εκτοξεύθηκαν απο τις κούνιες Προσπάθειες να μην ακρωτηριάσουν το πόδι του

index.php?id=18&rid=20935

Πολύ σοβαρός τραυματισμός αγοριού και της μητέρας του σημειώθηκε χθες βράδυ σε λούνα παρκ της Αγίας Νάπας, ύστερα από σοβαρό ατύχημα ενώ βρίσκονταν σε παιχνίδι.  Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:30 το 7χρονο παιδί και η 44χρονη μητέρα από τη Ρωσία βρίσκονταν στις περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, μέρη του παιχνιδιού αποκόπηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθούν από το παιχνίδι.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος το άτυχο αγόρι υπέστη σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο δεξί πόδι ενώ η μητέρα φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μητέρα και γίος μεταφέρθηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου και γίνονται προσπάθειες να μην ακρωτηριαστεί το πόδι του αγοριού.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.