Ενδιαφέρουν

«Το να βγαίνεις από το σώμα σου είναι κάτι συγκλονιστικό! Μου συνέβαινε σχεδόν κάθε μέρα»!

index.php?id=18&rid=2079

Το Dot. είναι μια νέα μοντέρνα εκπομπή που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στο κανάλι MegaOne της Κύπρου. Μια παρέα ανθρώπων και δημοσιογράφων από την Κύπρο και την Ελλάδα, ανάμεσά τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ανακαλύπτουν τη θετική πλευρά της ζωής και δίνουν νόημα  σε όσα ομορφαίνουν και καλυτερεύουν τον κόσμο γύρω μας.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί στην εκπομπή τον Μέμο Μπεγνή. Ο ηθοποιός μιλά

για την αρχή της καριέρας του: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω μουσικός, να ακολουθήσω σολιστική καριέρα, να πάρω το δίπλωμά μου στο πιάνο. Στα 22 μου ήρθε τυχαία η Κάτια Δανδουλάκη και πήγα να παίξω στο φουαγιέ της και μου είπε «είσαι και καλός, είσαι και ωραίο παιδί, του χρόνου ο Κακογιάννης θα κάνει το Masterclass και θέλουμε έναν πιανίστα. Θες;». Τα ‘χασα, τρελάθηκα».

για τις μεταφυσικές του εμπειρίες: «Έχω ζήσει περίεργες μεταφυσικές εμπειρίες. Ασχολούμαι με το ρέικι, διαβάζω πάνω σε αυτά, έχω βιώσει εξωσωματική εμπειρία. Δεν έχεις ακούσει για το αστρικό ταξίδι; Εμένα μου συνέβη κάποια στιγμή πολύ έντονα για ένα μήνα, συνέβαινε σχεδόν κάθε μέρα. Το να βγαίνεις από το σώμα σου είναι κάτι συγκλονιστικό. Κοιμάται το σώμα σου, όμως δεν κοιμάσαι εσύ. Υπάρχει το υλικό σου σώμα, υπάρχει και το αστρικό σου σώμα, το οποίο ξεκολλάει κάποιες φορές και ταξιδεύει. Όταν ξεκόλλησε χωρίς να ξέρω τον λόγο είδα τον εαυτό μου να κοιμάται και έπαθα τρόμο. Δεν έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου. Αλλά επειδή μου συνέβαινε σχεδόν κάθε μέρα το συνήθισα κάποια στιγμή. Προσπαθούσα να κουνηθώ, να βγω από το δωμάτιο αλλά δεν μπορούσα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν κατάφερα κάτι σημαντικό, αλλά αυτό που έζησα ήταν από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου».

 

«Το να βγαίνεις από το σώμα σου είναι κάτι συγκλονιστικό! Μου συνέβαινε σχεδόν κάθε μέρα»!