Ελλάδα

To ξέρατε; Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο πατέρας της Σάρας από το Survivor;

index.php?id=18&rid=2022

Η Σάρα Εσκενάζη είναι μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες των Μαχητών στο Survivor, η οποία έχει κερδίσει με τη μέχρι τώρα συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης, τις εντυπώσεις.

Η ίδια είναι κόρη του ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζη, ενός πολύ δημοφιλούς ηθοποιού τη δεκαετία του 80 και του 90, παίζοντας σε πολλές σειρες και ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Καλημερά Ζωή», το «Τμήμα Ηθών» κ.α.

 Όπως είναι λογικό, δεν ξεκολλάει τα μάτια του από το reality. Ο ίδιος μίλησε στην Espresso και στη Δήμητρα Δάρδα για την κόρη του και εξέφρασε την αγωνία του για την υγεία της.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη είπε μεταξύ άλλων: «Ανησυχώ για το παιδί μου, επειδή δεν τρώει. Τις ημέρες που η ομάδα της δεν έχει προμήθειες και η Σάρα με τους συμπαίκτες της πεινάνε, ε όσο να΄ ναι ανησυχούμε με τη μητέρα της. Πατέρας είμαι και πρόκειται για το παιδί μου. Από την άλλη μεριά είναι ένα παιχνίδι και η Σάρα βρίσκεται εκεί για την εμπειρία».

Η Σάρα Εσκενάζη με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη που είναι πατέρας της, χαμπογελαστοί σε παλιότερη εμφάνιση τους

«Αντιμετωπίζει με πολλή ανθρωπιά και δίκαιη σκέψη τους συμπαίκτες της. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ζωής της που μάλλον κληρονόμησε από μένα. Κι ως αθλήτρια είναι λάτρης του ευ αγωνίζεσθαι» λέει με περηφάνια ο Αλμπέρτο Εσκενάζη, που κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά στην πραγματικότητα θα ήθελε να πετάξει ως τα ουράνια από τη χαρά του!

Image result for ΕΣΚΕΝΑΖΥ ΑΛΜΠΕΡΤΟ

Image result for σαρα μαχητες

 

Πηγή: tothemaonline