Ελλάδα

Ξεμπρόστιασε η Καλλέργη τους «Διάσημους»! Ο Σπαλιάρας πρέπει να πάρει βραβείο... και ο Χανταμπάκης... VIDEO

index.php?id=18&rid=2007

Μίλησε με ειλικρίνεια και αποκάλυψε καταστάσεις που βλέπουμε, αλλά ως θεατές δεν αντιλαμβανόμαστε!

Όπως υποστήριξε η ίδια: «υπάρχουν κλίκες στους Διάσημους. Αυτοί που μιλάνε και στηρίζουν ο ένας τον άλλο είναι η Ειρήνη, ο Στέλιος, ο Λάμπρος και η Σόφη». Για τον τσακωμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα τόνισε ότι έγινε από την πείνα, γιατί «εκεί η πείνα είναι στο 97%».

Όσο για τον τσακωμό της ίδιας με την Ειρήνη είπε: «η Ειρήνη δεν προσεγγίζεται εύκολα, αλλά αν σου ανοίξει την ψυχή της βλέπεις ότι έχει ευαισθησίες». Και πρόσθεσε πως τσακώθηκαν επειδή δεν τους είχαν δώσει τα κατάλληλα παπούτσια για τις δοκιμασίες και δεν δίστασε να πει: «Δεν το έκανε για να φανεί και αν το είπα, το παίρνω πίσω εάν το είπα σε κάποια συνέντευξη. Φοβήθηκε. Απορώ, πάντως, πώς κρατήθηκα, γιατί είμαι άνθρωπος που αν μου κάνεις κίνηση, θα απαντήσω».

Ποιος πιστεύει ότι θα είναι νικητής;
Η Μαριάννα από τους Μαχητές βλέπει τον Μάριο από την Κύπρο και από τους Διάσημους την Ειρήνη Παπαδοπούλου «αν κρατήσει τα κιλά της» και τον Γιώργο Αγγελόπουλο «γιατί έχει δύναμη και αντοχή». «Δεν βλέπω τον Σπαλιάρα για νικητή γιατί έχει δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα. Ο Γιάννης κερδίζει στο θέμα του χαρακτήρα. Αυτοί που κρατάνε τον χαρακτήρα τους εκεί μέσα θα πρέπει να πάρουν βραβείο. Αντίθετα άνδρας από τους διάσημους θα έπρεπε να πάρει βραβείο υποκρισίας». Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

«Τον Στέλιο λες;» ρωτήθηκε και είπε: «κάνει ορισμένα πράγματα υπερβολικά»... Θεωρώ ότι θέλει να φαίνεται σε όλα καλός».

 

Πηγή: tothemaonline