Κύπρος

Αποκάλυψη σοκ στο Μπρούσκο: Αυτός είναι ο νεκρός! Όλη η τραγική αλήθεια...

index.php?id=18&rid=20

Τουλάχιστον για ενάμιση μήνα αυτό που θα μας απασχολήσει πολύ έντονα είναι η υπόθεση δολοφονίας και η σχέση της Μελίνας και του Σήφη εκείνη την άγρια νύχτα.


Ποιος είναι ο νεκρός, γιατί είχε το μενταγιόν της Μελίνας, ποιος τον βρήκε, ποιος τον έθαψε, γιατί το κρατούσαν μυστικό; ΤοYouweekly.gr σας αποκαλύπτει αποκλειστικά το τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα στο οινοποιείο του Σήφη. Πηγή μας αυτή την φορά το περιοδικό «TV24«…

Το πρόσωπο-κλειδί σ’ αυτή την ιστορία δεν είναι άλλο από την πρώην γυναίκα του Σήφη, την Αγγελική. Η ιστορία αυτή μας πάει πίσω τουλάχιστον τρία χρόνια. Εκείνη την περίοδο η Αγγελική, όπως είναι γνωστό, ήταν μπλεγμένη πάρα πολύ άσχημα με ναρκωτικά και με ανθρώπους του υποκόσμου που της έδιναν τη δόση της. Φυσικά, αυτά τα ήξερε και ο Μάρκος ο οποίος ήταν πολύ καλός της φίλος και προσπαθούσε να τη βοηθήσει να ξεκόψει από αυτό τον σκοτεινό κόσμο.

Η Μελίνα κάλυψε την Αγγελικά για χατίρι του Σήφη!
Εκείνο λοιπόν το μοιραίο βράδυ, η Αγγελική έχει δώσει ραντεβού με τον νεαρό έμπορο και ναρκομανή στο οινοποιείο. Είναι βράδυ και φαντάζεται ότι δεν θα είναι κανείς. Ομως έκανε λάθος. Σε εκείνη την περιοχή έχει δώσει ραντεβού και ο Σήφης με τη Μελίνα. Είναι μια από τις πολλές φορές που η Μελίνα έχει έρθει μόνη της στα Χανιά και έχει συναντηθεί κρυφά από τον Αχιλλέα με τον Σήφη. Αυτός είναι ο λόγος που η Μελίνα όλο αυτό τον καιρό έκρυβε από τον Αχιλλέα ότι έχει χάσει το μενταγιόν της. Γιατί θα έπρεπε να του πει πού και με ποιον ήταν.
Αλλά ας ξαναγυρίσουμε σε εκείνη την τρομακτική νύχτα. Καθώς η Μελίνα πλησιάζει, βλέπει τον έμπορο που έχει πιάσει την Αγγελική και τη χτυπάει (δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς η Αγγελική είχε μαχαιρωθεί κιόλας από έμπορο ναρκωτικών) και του επιτίθεται. Αρχίζει να ουρλιάζει, να παλεύει μαζί του και να του φωνάζει την ώρα που αυτός την πιάνει και προσπαθεί να του ξεφύγει: «Μη! Μη! Ασε με! Μην τολμήσεις να την αγγίξεις! Ακούς; Φύγε! Αστην ήσυχη!», του λέει και του επιτίθεται πάλι. Η Μελίνα δεν το βάζει κάτω, αρπάζει μια πέτρα και προσπαθεί να τον χτυπήσει, αλλά αυτός είναι πολύ άγριος, της πιάνει το χέρι και τη βουτάει από το λαιμό για να την πνίξει. Της κόβει το μενταγιόν και στη συνέχεια αρχίζει να τη χτυπάει. Η Μελίνα πέφτει κάτω, αλλά την αρπάζει και την ξανασηκώνει. Αρχίζει να τρέχει μέχρι που ακούει μια κραυγή που την τρομάζει. Η Αγγελική έχει σκοτώσει τον έμπορο, ο οποίος είναι στο έδαφος γεμάτος αίματα και με το μενταγιόν της Μελίνας, όπως της το είχε κόψει, κρυμμένο στη χούφτα του.

Έμπορος ναρκωτικών το θύμα, χτυπάει την Μελίνα
Την ίδια στιγμή φτάνει ο Σήφης. Η Μελίνα πέφτει στην αγκαλιά του και κλαίει εξηγώντας τι έχει συμβεί, ενώ η Αγγελική σε τραγική κατάσταση κοιτάζει αποσβολωμένη. Ηδη έχουν γίνει μάρτυρες ενός εγκλήματος. Η απόφαση είναι πλέον ειλημμένη από την πλευρά του Σήφη. «Η Αγγελική δεν πρέπει να μπει φυλακή, είναι η μάνα του παιδιού μου. Μελίνα, σε παρακαλώ δεν έχεις δει τίποτα σήμερα». Η Μελίνα κοιτάζει τον Σήφη αποσβολωμένη: «Πώς θα γίνει αυτό; Εδώ υπάρχει ένας νεκρός», του λέει. Ο Σήφης προσπαθεί αν την ηρεμήσει: «Μελίνα, ένας εγκληματίας, πρεζάκιας και έμπορος ναρκωτικών που δεν θα τον αναζητήσει κανείς. Αυτός είναι. Σε παρακαλώ κάν’ το για μένα»! Η Μελίνα κλαίει αλλά του δίνει το λόγο της.
Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο Μάρκος, ο οποίος παρακολουθούσε την Αγγελική για να δει αν είχε πάρε-δώσε μ’ αυτούς και βρίσκεται μπροστά σ’ αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.
Φυσικά, καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και συμφωνεί να καλύψουν την Αγγελική. Ετσι, μετά από εντολή του Σήφη, ο Μάρκος αναλαμβάνει να εξαφανίσει το πτώμα και να το θάψει στην ιδιοκτησία του Σήφη για να είναι σίγουροι ότι δεν θα το βρει κανείς.

Τα πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή καθώς, χωρίς να γνωρίζει κανείς, δόθηκε εντολή να σκάψουν εκεί για γεώτρηση. Ετσι ήρθε στην επιφάνεια αυτή η ιστορία που θα απασχολήσει πολύ τους ήρωες της σειράς. Τέλος, βλέπουμε ότι ο Ματθαίος πιστεύει ότι το πτώμα ανήκει στον Αντώνη, τον πρώην της Αναστασίας. Οπως μας εξήγησε η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου, ο Ματθαίος έχει δει με τα ίδια του τα μάτια να παίζει ξύλο ο Μάρκος με τον Αντώνη και ο πρώτος να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Ετσι φαντάστηκε ότι ο Μάρκος έκανε πράξη την απειλή του, όμως το πτώμα δεν ανήκει στον Αντώνη αλλά σε έναν ναρκομανή και έμπορο ναρκωτικών.

>